Megjelent a Rovio eddigi legcukibb játéka – Angry Birds Stella [Videó]

Farkas Norman, 2014. szeptember 5. 12:03

Négy mobil platformon vált elérhetővé az Angry Birds sorozat immár tizenegyedik tagja, a Stella, amely irdatlanul cuki új szereplőkkel hív minket csatázni a disznók, és egy új főgonosz ellen.

A finn fejlesztőnek nem áll túl jól a szénája az utóbbi időben, s egyfajta vészmegoldásként úgy döntött, hogy visszatér a gyökerekhez, melyek anno a csúcsúra repítették. Ennek jegyében jelent meg az Angry Birds sorozat tizenegyedik tagja, a Stella.

Az újdonság játékmenete ugyanaz, mint az elődjeié: csúzlikkal kell kilőni a madarakat a gonosz disznókra, végül pedig egy főgonoszra – akinek új karakterét most nem áruljuk el.

A bónuszokkal együtt összesen 66 pályát tartalmazó ( az első epizódban van ennyi, a Beach Day nevű második részben további pályák lesznek) játékban több új, mérhetetlenül cuki szárnyas szereplő is feltűnik, akik ráadásul különféle izgalmas képességekkel is rendelkeznek a pusztítás maximalizálása érdekében.

Az Angry Birds Stella ingyen letölthető Android, iOS, BlackBerry 10 és NOOK készülékekre, hamarosan pedig Windows Phone-ra is elérhető lesz. További infókat a hivatalos oldalán találsz a játékról.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]