Már Magyarországon is kapható a Samsung Galaxy Note8

Kütyü Magazin, 2017. szeptember 17. 07:45

A Samsung 2011-ben mutatta be első Galaxy Note készülékét, azóta a Note széria legújabb tagjai az év legjobban várt okostelefonjai, megjelenésüket világszerte hatalmas érdeklődés övezi. 

Nem volt ez másképp idén sem: augusztus 23-i leleplezése óta a Galaxy Note8 több országban előrendelési rekordot döntött, mától pedig a magyar vásárlók is testközelből megismerhetik az innovációkat, amelyekre a készülék képes. 

Ajándék a leggyorsabbaknak - Magyarország

A Galaxy Note8 hazánkban 2017. augusztus 23-tól volt előrendelhető. Azok a magyar vásárlók, akik éltek a lehetőséggel és megrendelték a készüléket az ajánlatban résztvevő partnereken és viszonteladókon keresztül, Samsung DeX dokkolót kapnak ajándékba. A Samsung DeX dokkolóval a telefon összekapcsolható az asztali gépek monitorával, billentyűzetével és egerével, így az okostelefon használata számítógép-élménnyé válik. 

A Galaxy Note8 Magyarországon szeptember 15-től vált elérhetővé a Samsung Experience Store-okban és a viszonteladó partnereknél, így mostantól bárki kipróbálhatja és megvásárolhatja a Samsung legújabb csúcskészülékét 334 990 forintos ajánlott fogyasztói áron, éjfekete és arany színvariánsokban.

Világrekord - Dubaj, Egyesült Arab Emírségek

A Galaxy Note8-at a felhasználók igényei és életmódja alapján tervezték meg: a készülék minden eddiginél nagyobb Infinity Display, azaz határtalan kijelzővel bír, keskeny kialakítása miatt mégis kényelmesen elfér egy kézben is. A készülék kijelzője nagyobb felületet biztosít a videónézéshez, olvasáshoz és rajzoláshoz – ez teszi valódi multitasking telefonná. A formabontó dizájnnal érkező készülék bevezetését Dubajban világrekorddal tették felejthetetlenné. Egy 37 965 LED izzóból álló installációt állítottak ki a dubaji Burj Parkban, amely a Galaxy Note8 Infinity Display kijelzőjét és az ikonikus S-Pent formázta meg. Az installáció a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült, mint a világ „legnagyobb LED installációja”.

 

A Galaxy Note8-at és S-Pent formázó LED-installáció nappali és éjszakai fényben a Burj Khalifa 148. emeletéről fotózva

Profi fotós és rajzoló - Szöul, Dél-Korea

A Galaxy S8-ban a személyre szabott kommunikációt a készülékhez tartozó S Pen biztosítja, amely finomabb heggyel, továbbfejlesztett nyomásérzékelővel és olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók úgy fejezzék ki magukat, ahogy más elektronikus tollal vagy okostelefonnal eddig nem volt lehetséges. A Samsung hazájában, Dél-Koreában egy elismert fotós és egy világszerte népszerű webképregény rajzoló mutatta be a nagyközönségnek, hogy az ő munkájukat hogyan könnyíti meg a Galaxy S8 és a hozzá tartozó S-Pen.

 

Chisung Lee, dél-koreai webképregény rajzoló bemutatja az S-Pen előnyeit

Fotórajongók - Peking, Kína

Sok felhasználó a telefon kamerájának minőségét rangsorolja legfontosabbnak a készülék vásárlásakor. Kínában több mint ezren – köztük Note-rajongók és a sajtó képviselői – gyűltek össze, hogy az elsők között próbálhassák ki a Samsung első dupla kamerával felszerelt készülékét, amely minden eddiginél jobb fotókat készít. A Galaxy Note8-at két 12 megapixeles hátsó kamerával szerelték fel, ezek közül mind a nagy látószögű, mind a teleobjektív lencse optikai képstabilizátorral rendelkezik. A Galaxy Note8 emellett egy piacvezető 8 megapixeles Smart Auto Focus elülső kamerával érkezik, így éles szelfik és videó chat képek készíthetők vele.