Tovább szélesedik a WIWE integrációja és klinikai használata

Kütyü Magazin, 2018. február 8. 14:48

Múlt hét szerdán került sor Füzesabonyban arra a sajtótájékoztatóra, melynek során dr. Rubovszky Csilla miniszteri biztos asszony bejelentette, hogy a WIWE által ajánlott szívdiagnosztikai szolgáltatással bővül a kormány Idősügyi Infokommunikációs Programja. 

Az együttműködés során 110 darab készülék kerül kihelyezésre a Segítő Kezek Nkft. központjaiba országszerte, így gyorsabbá és egyszerűbbé válik az idősek szűrése, a szívbetegek azonosítása, állapotuk nyomon követése. 

A klinikai használat két jelentős vonalon indul el a közeljövőben: egyrészt a Magyar Kardiológusok Társaság Szívalapítványa a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. együttműködésében pályázatot hirdet a fel nem ismert szívritmuszavarok időben történő felismerésének elősegítésére és 60 darab WIWE készüléket és 15 db táblagépet tesz elérhetővé az intézmények számára. 

Az Egri Kardiológiai Osztályon elindul egy úttörő kezdeményezés, melynek során a betegek otthoni körülmények között monitorizálhatják állapotukat és emailben elküldhetik eredményeiket az orvosoknak. Ennek megvalósításhoz WIWE készüléket ajánlottunk fel az intézménynek, melyet Dr. Vácity József Kórház Főigazgató vett át és melyet az érintett pácienseknek adnak majd ki.

Németországban bonni és aacheni klinikákon telemedicina rendszerekbe tervezik beépíteni a WIWE-ot, Spanyolországban és Olaszországban pedig jelentős tech fórumok számoltak be a WIWE-ról mint mobil egészségügyi innováció.

Cél a lakossági felhasználás további népszerűsítése is. Ennek jegyében a vállalat a WIWE készüléket Valentin napi promóció keretében 69.990 Ft-os áron ajánlja webshopjában és viszonteladóknál február 7-14 között!