Kódolatlan hetek az AMC csatornán

Kütyü Magazin, 2018. április 16. 12:09

Az AMC műsora április 16. és április 29. között ingyenesen érhető el közel 750 ezer MinDig TV háztartásban.

Tavasszal újabb saját gyártású sorozatokkal kedvez az AMC a rettegés szerelmeseinek. Április 16-án az AMC közönségkedvenc sorozata a „Fear the Walking Dead” az amerikai premierrel teljesen egy időben rajtol Magyarországon. 

Így a legnagyobb rajongók már április 16-án hajnali 4 órakor megnézhetik az első epizódot, melyet a csatorna eredeti nyelven sugároz, majd főműsoridőben magyar szinkronnal este 11 órakor is megismétli azt. 

A további epizódokat az AMC az indulástól eltérően minden hétfőn hajnali 3 órakor, majd esti főműsoridőben este 22  órakor is vetíti.

A negyedik évad igazi különlegességnek számít majd, hiszen Madison Clark (Kim Dickens) és családja sorsát Morgan Jones (Lennie James) szemszögéből követhetik végig a nézők, aki a The Walking Dead című sorozatból csatlakozik Clarkékhoz. Így sokak álma teljesül, hiszen a két sorozat végre összeér. De nem Morgan lesz az egyetlen új szereplő, a későbbiekben a többi között Garret Dillahunt és Jenna Elfman is feltűnik majd. 

A folytatásban a szereplők múltja a jelen bizonytalanságaival és küzdelmeivel keveredik, ahogy új barátokkal, ellenségekkel, és fenyegetésekkel találják szembe magukat az epizódok folyamán. Harcolnak a holtak sokaságával, egymással és egymásért is, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy a végsőkig életben maradjanak ebben a darabjaira hulló világban.  A sorozatban egymást váltják a sötét és felemelő pillanatok, a terror és a béke, de összecsap egymással a heroizmus és a gyávaság is, hogy megmutassák a „Fear the Walking Dead” új világát. 

Az új évad 16 epizódból áll majd, melynek második felét a későbbiek folyamán vetíti a csatorna. 

A Fear The Walking Dead negyedik évadát megelőzően, március 29-én este 10 órakor tűzi műsorára az AMC a The Terror című szintén saját gyártású thrillerét.

A Ridley Scott közreműködésével készített sorozat 10 részes lesz, melynek egy jelentős részét Budapesten forgatták. 

A kódolatlan időszakban nemcsak a közkedvelt rettegést hozó sorozatok miatt, hanem nagysikerű filmekért is érdemes a csatornára kapcsolni. Április 17-én este a Taxi, április 18-án a Bridget Jones naplója, április 26-án az Alkonyat: Napfogyatkozás című filmeket láthatják a nézők. 

Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. A csatorna több mint 125 országban és területen érhető el.

A két csatorna a lenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.