Október végétől Magyarországon is elérhető lesz a Honor 8X

Kütyü Magazin, 2018. október 4. 10:33

A Honor, a vezető okostelefon e-brand bemutatta az európai Honor 8X-et. A készülék az esztétikus formát ötvözi a csúcstechnológiával. A dizájn a minimalista elveket követi, az okostelefon chip-on-film (COF) technológiával és 6,5”-es FullView kijelzővel rendelkezik, amely 91%-os kijelző-készülékarányt biztosít. Az AI kamera, GPU Turbo technológia és 2.5D dupla textúrás, rácsos hatású, auróra üvegborítás merész és határozott egyéniséget sugall. A Honor 8X október végétől lesz elérhető, rendkívül vonzó áron.

A Honor 8X szlogenje, a „Győzd le a korlátaidat” a fiatalok azon igényét igyekszik kielégíteni, hogy a mobiltelefonjuk igazi hordozható számítógépként működjön a mindennapokban. Ezáltal hatékonyabban, gyorsabban, okosabban élhetik az életet, és túlléphetnek minden eddigi korláton.

A Honor legújabb okostelefonja a márka merész hozzáállását testesíti meg a kivételes technológia, a szembeszökő, ugyanakkor minimalista dizájn és a kifinomult megmunkálás által. Az esztétika tudományos megközelítésével a Honor 8X a funkcionalitás a szépség páratlan egyensúlyát teremtette meg. 

A Honor 8X figyelemreméltó teljesítményt és felhasználói élményt kínál, megfizethető áron. Egyre több felhasználó számára teszi elérhetővé a prémium okostelefonok élményét, ezáltal 2018 legjobb ár-értékű okostelefonja lehet a piacon.