Honor 8X - 2018 legjobb ár-érték arányú okostelefonja

Kütyü Magazin, 2018. október 30. 11:26

6.5" kijelzővel, 91%-os kijelző-készülék aránnyal, AI kamerával és nagy teljesítményű chipsettel, a Honor 8X olyan magas színvonalat biztosít, amit más hasonló árú okostelefonok nem tudnak felülmúlni.

Kitűnő kijelző és esztétikus dizájn

A Honor tovább feszegeti a határokat, és megpróbál maximális méretű képernyőt kínálni azoknak a felhasználóknak, akik a vásárlásnál az árcédulát is megnézik. A felhasználói élmény alapja a kijelző minősége, és a Honornak fontos, hogy legyőzze a korlátokat. 

A praktikussága mellet – a játékoknál, videóknál, internetezésnél és emailezésnél – a nagy kijelzőnek fontos szerepe van, főként a könnyű kezelhetőség és élmény szempontjából. A kijelző állandóan középpontban van, a telefonnal való első találkozástól kezdve. 

A hátlap dizájnja ugyancsak lényeges. A Honor a német ipari formatervező, Dieter Ram elképzelését támogatja, mely szerint “kevesebbet, de jobbat” és aminek köszönhetően az általa tervezett termékek időtállóak és sokak szerint inspirálóak. Az Honor ugyanezt a minimalista filozófiát és tudományos hozzáállást tette magáévá a Honor 8X tervezésekor, ami a magas szintű technológiát és az esztétikus külsőt ötvözi, ezzel megtalálva a praktikusság és a szépség közötti megfelelő egyensúlyt. A Honor 8X időtálló dizájnja csak a legfontosabb dolgokra koncentrál. Az egyszerűségét a legbonyolultabb technológiának köszönheti. 

Mielőtt elkezdenénk egy telefont használni, általában felemeljük, hogy kipróbáljuk, milyen érzés a kezünkben tartani. A megjelenés és az első érintés tapasztalata határozza meg az első benyomást. Egy okostelefon a stílusával, a dizájnjával és az érzésével hódít. 

A Honor 8X a 91%-os kijelző-készülék arányával és kedvező árával megelőzi a legtöbb drága telefont a piacon, például az iPhone X-et (87.36%) és a Samsung S9-et (86.56%).

A Honor 8X úttörő kijelző és okostelefon dizájnja felülmúlja a vásárlók elképzeléseit. Az új generációs szegély nélküli, Full View 2.0 kijelző lenyűgöző, korlátok nélküli látványélményt nyújt. A filmnézéstől kezdve a játékon át a mindennapi használatig, lehetővé teszi, hogy a korlátainkat legyőzve felfedezzük a világot. A legfontosabb azonban, hogy ezek a prémium funkciók minden Honor 8X felhasználó számára elérhetőek, ezáltal áthidalja a piacon érzékelhető különbséget a prémium és az olcsóbb okostelefonok között.  

Személyes kamera bárhova mész

Az okostelefon kamerái segítenek a felhasználóknak abban, hogy megosszák az élményeiket a barátaikkal, a családjukkal és másokkal a világ bármely pontján. A telefonhasználók minden nap készítenek fényképeket a szelfiktől kezdve a tájfotókig, hogy posztolhassák a közösségi médián vagy elküldhessék üzenetben. A fotók és a videók készítése egy módja az önkifejezésnek és a kapcsolatépítésnek. 

Az Honor felismerte, hogy az emberek manapság úgy gondolnak a telefonjukra, mint egy bizalmas társra, amivel mindent megosztanak, ami történik az életükben. Az emberek ezért elvárják, hogy jó minőségű képeket tudjanak készíteni minden helyzetben, még akkor is, ha a nappal szemben állnak, mozgó tárgyat fotóznak, vagy éjszakai látképet szeretnének megörökíteni. Mindenki profi színvonalú képeket szeretne posztolni az Instagramon, függetlenül attól, hogy van-e fotós képesítése. Ezért ruházta fel az Honor mesterséges intelligenciával a Honor 8X kameráját. 

A Honor 8X piacra dobása nagy előrelépést jelent a kameratechnológiában. Készüljön a fotó, háttérvilágítással, fényképezzen a felhasználó gyorsan mozgó tárgyakat vagy embereket, portréfotókat vagy szelfiket készít, vagy speciális effekteket adna hozzá, a Honor 8X AI kamerája minden igénynek megfelel. 

A Honor 8X a fantasztikus funkcióival és lenyűgözően elérhető áraival olyan piaci újdonságnak számít, amely örökké meg fogja változtatni az emberek mobilfotózásról alkotott képét. A Honor 8X egy olyan okostelefon, aminek segítségével bárki profi fotósnak tűnhet. 

Fantasztikus teljesítmény elérhető áron

A népszerű okostelefonokban a mai vásárlók nagyméretű képernyőt, kitűnő kamerát és egy vékony, elegáns készüléket keresnek. Azonban azt is elvárják, hogy a dizájn ne menjen a teljesítmény rovására. 

Viszont a nagyobb képernyő többet is fogyaszt, viszont a vásárlók nem szívesen vesznek olyan készüléket, amelynek az akkumulátora kevesebb ideig tart. Mindannyian éreztük már azt az aggodalmat, amikor észrevettük, hogy a töltöttség közeledik a 0%-hoz. Egy olyan telefon, aminek az akkumulátora tovább bírja nem csak abban segít, hogy hosszabb ideig lehessen használni, hanem ezzel egyidejűleg nyugalmat is ad. 

Az akkumulátor élettartama, jó feldolgozó képesség, zökkenőmentes grafikus teljesítmény, nagy memória, könnyen használható felület és könnyű kezelhetőség – ezek közül egyikről sem szívesen mondanának le a felhasználók. A Honor 8X a fejlett chipsetekkel, a nagyobb hatékonyság érdekében tervezett dizájnnal olyan teljesítményt kínál, ami felülmúlja a várakozásokat. A Honor 8X az a páratlan, új, elérhető áron kínált okostelefon, amit mindenki választ. 

A Honor 8X lenyűgöző teljesítményt nyújt elérhető áron. Ennek köszönhetően az okostelefon használatának élménye több ember számára elérhető, ezáltal is felrázva a piacot, hogy a legjobb ár-érték arányú okostelefonná válhasson 2018-ban.