Itt a világ első, kifejezetten Xbox Onehoz tervezett vezeték nélküli billentyűzete és egere

Kütyü Magazin, 2018. december 22. 21:54

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, a konzolon történő játék új módját mutatta be a Razer Turret for Xbox One termékkel, amely egy vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció az Xbox One számára. 

„Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Microsofttal társulva létrehozhattuk ezt az exkluzív együttműködést.” - nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. „A Razer Turret for Xbox One eszközzel lehetőség nyílik arra, hogy a teljes billentyűzet- és egérhasználat élményét - világítással és játékintegrációval - végre az Xbox One-ra is elhozzuk.”   

A kanapén is megbízható játékra tervezett Razer Turret for Xbox One egy adapteren keresztül biztosít gyors és stabil 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolatot az egér és a billentyűzet számára, egyetlen töltéssel akár 40 órán keresztül is.

Az Xbox Dynamic Lighting és a Razer Chroma technológiával a konzolos játékosok mostantól a legnagyobb világítási ökoszisztémához férhetnek hozzá, amely akár 16,8 millió színlehetőséget, valamint világítási hatásokat biztosít a billentyűzetük és az egerük számára. Ráadásul a Razer együttműködött a fejlesztőkkel, hogy játékaik Xbox Dynamic Lighting és Razer Chroma támogatást is kapjanak további, még inkább magával ragadó élményeket garantálva az olyan támogatott címek esetében, mint például - egyebek mellett - az „X-Morph-Defense”, vagy a „Vermintide 2”.

„A Razer Chroma egyre inkább elterjed a nappaliban is,” - mondja Tan – „építkezve a Philips Hue világítással elért sikereinkre.”

A billentyűzet a Razer gamer minőségű mechanikus kapcsolóival rendelkezik, amelyek tartós és megbízható kialakítása révén akár 80 millió billentyű-leütéses élettartam is elérhető. A dedikált Xbox gomb pedig a zavartalan navigáció érdekében azonnal felhozza az Xbox One irányítópultját.

A mellékelt egér a népszerű Razer Mamba Wireless gamer egér alapján készült, és egy nagy teljesítményű 5G-s optikai érzékelőt, valamint a Razer Mechanical Mouse Switches mechanikus egérkapcsolókat kapta, amelyek akár 50 millió kattintásos élettartammal rendelkeznek. 

Az egerezéshez használható felület kényelmesen elrejthető a fő billentyűzettest alatt, így használatkor kihúzható, töltéskor és szállításkor pedig betolható. A megnövelt kényelem érdekében a beépített ergonomikus csuklótámasz túlnyúlik a Razer Turret for Xbox One billentyűzet alján.  

A Razer Turret for Xbox One emellett teljesen kompatibilis a PC-vel is (Windows 10), így lehetővé teszi a játékosok számára, hogy konzolon - vagy épp PC-n - folytassák a játékot.

Elérhetőség: 

Microsoft Store (Észak-Amerika): Már előrendelhető (Minden előrendeléshez egy 25$ értékű Xbox ajándékkártya jár)

Világszerte: 2019 első negyedéve (kizárólag amerikai billentyűkiosztással)

Termékjellemzők: 

Razer Turret for Xbox One billentyűzet:

Razer Turret for Xbox One egér:

 

Akkumulátor üzemidő (egy feltöltéssel):