Nexus 5 – Az LG műhelyéből

Farkas Norman, 2013. május 31. 14:26

Bár a kisebbik dél-koreai gyártó vezére azt nyilatkozta a fehér Nexus 4 bemutatóján, hogy cége nem dolgozik újabb referenciamodellen, a friss infók szerint igenis egy LG készüléken debütálhat az Android Key Lime Pie.

Nemrég bemutatkozott a fehér hátlappal szerelt Nexus 4, s az újdonság bemutatásakor betekintést nyerhettünk az LG idei évre szóló terveibe. Won Kim, a cég feje ugyanis elárulta, hogy a vállalat nem dolgozik újabb Nexus modellen, sőt hajlékony megjelenítővel szerelt eszközök bemutatására sem számíthatunk, viszont egy új androidos táblagép és egy saját fejlesztésű processzor szerepel a tervek között.

A friss, bennfentes forrásokból származó infók szerint Won Kim nem teljesen volt őszinte, ugyanis már a múlt hónapban kezdetét vette a Nexus 5 prototípusának tesztelése, mi több Lerry Page, a Google vezetője nemrég megvillantotta a kamerák előtt az Android 5.0 Key Lime Pie referenciamodell korai verzióját.

Létezésén kívül egyelőre nem sokat lehet tudni a felső kategóriás jövevényről, de amint újabb információk látnak róla napvilágot, nem leszünk restek közölni.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]