Okostelefon-tablet hibrid a ZTE műhelyéből: Nubia Z5

Farkas Norman - 2012. november 13.

Lefotózták a ZTE következő, Nubia Z5 nevű csúcsmodelljét, mely 5 hüvelykes érintőképernyővel és 13 megapixeles kamerával felvértezve indul csatába az okostelefon-tablet hibridek frontján.

Feltehetően decemberben mutatkozik be Kínában a ZTE új csúcsmobilja, amelynek hátlapját az alábbi fotón csodálhatjuk meg. A Nubuia Z5 névre keresztelt jövevény a hírek szerint Európában is forgalomba kerülhet az ázsiai premier után, tehát hamarosan egy újabb mobiltelefon-tablet hibridet köszönthetünk köreinkben. A készülék egyébként 13 megapixeles kamerával, négymagos processzorral és 5 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik az eddigi információk szerint.

A phabletek, avagy a túlméretezett okostelefonok kínálata egyre nő (gondolj csak a Samsung Galaxy Note II, a HTC J Butterfly, az Oppo Find 5, vagy a Sharp Aquos SH930W modellekre), így nem csoda, hogy a jó ár/érték arányú kütyüiről híres ZTE is be szeretne szállni ebbe a szegmensbe. A kérdés már csak az, hogy vajon el tud-e érni akkora sikereket, mint a felső kategóriás termékek terén már jártasabb Samsung, HTC, vagy Sharp?

 

[Forrás: Engadget]

Kulcsszavak: hibrid, phablet, ZTE
Vissza