Frissítették a PocketBook Ultrát

Kütyü Magazin - 2014. november 21.

Frissítették  a világ első beépített fényképezőgéppel rendelkező E Ink technológiájú e-könyv olvasóját, a PocketBook Ultrát. Számos hasznos funkcióval bővült az eszköz.

Megújult a PocketBook Ultra. Az eszköz új funkciókkal bővült. Mostantól lehetőség nyílik akár 10, a beépített kamerával készített kép egy PDF-be való egyesítésére, sőt a szövegfelismerő funkciónak köszönhetően szerkeszthetjük is a létrejött dokumentumot.

A kamera alkalmazás egyik újdonsága, hogy automatikusan a készülék tartásának irányába fordul fényképezés közben. A fotózás megkönnyítése érdekében ezen kívül a fókuszkeret folyamatosan látható a képernyőn. A frissítésnek köszönhetően még gyorsabban konvertálhatjuk szerkeszthető szövegformátummá az oldalakról készült képeinket, illetve hatékonyabbá vált a PDF és a DjVu fájlok kezelése is. 

 

 

A továbbfejlesztett funkciók között találhatjuk még a maximális betűméret növelését, az Adobe RMSDK könyvtár frissítését a 10-es verzióra, és a szövegfelismerést horizontális képeken. Az 5.3-as frissítés letölthető a készülékre a beépített Wi-Fi segítségével, vagy a PocketBook hivatalos weboldalán keresztül. 

A PocketBook Ultra következő frissítése ISBN (International Standard Book Number) szkennelést is lehetővé tesz majd, megkönnyítve az e-könyvek keresését a webáruházakban.

 

 

Vissza