Biztonságra épülő alkalmazás-áruházat mutat be a Blackphone

Czipperer Dia - 2014. december 10.

A Blackphone a héten (kedden) jelentette be, hogy frissül PrivatOS operációs rendszere, valamint bemutatták új, biztonságra fókuszáló alkalmazásboltjukat is.

Az idei Mobile World Congressen mutatkozott be a Blackphone, a biztonságos, kissé átalakítottAndroid telefon, amely a vállalat biztonság-orientált mobil operációs rendszerével a fedélzetén kínál egyedi megoldást a felhasználóknak. Most bejelentették PrivatOS rendszerük legújabb, hamarosan érkező változatát, melynek kíséretében az alkalmazás-áruházük is debütált.

A leglényegesebb új funkció a PrivatOS-ben a Spaces, amely lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy teljesen különálló tereket hozzanak létre, melyekben különböző fiókokon belül más más appok kapnak helyet. Lehet ez például magán vagy munkahelyi, illetve gyermek és szülői használatra elkülönített tér is.

A Blackphone áruházában számos védelemre és biztonságra fókuszáló alkalmazás található majd. Az appok tárháza jövő év januárjától lesz elérhető, az új rendszer pedig 2015 elején érkezik. A Blackphone telefon pedig a vállalat hivatalos oldalán érhető el, ahol 629 dollárért beszerezhető.
 

 

 

Forrás: Mashable.com; Kép: cio.com

Vissza