Jobb iOS 8 és Lollipop támogatást kapott a BBM

Czipperer Dia - 2014. december 15.

Megérkezett a BBM csevegőprogram legújabb, 2.6-os verziója, amely többek között jobb iOS 8 és Android Lollipop támogatást kapott. 

A BlackBerry Messenger (BBM) megújult változatban várja a felhasználókat. Többek között a csevegőprogram Android és iOS támogatását turbózták fel, melynek révén jobb kiszolgálást nyújt az iOS 8 és Android 5.0 Lollipop rendszerű eszközök esetén. Az applikáció nem csak igazodott a nagyobb képernyő megjelenítéshez, hanem sokkal jobban igazodik az iOS általános megjelenéséhez is.

Az Android Lollipop tekintetében az új verzió a fekvő üzemmódot is lehetővé teszi, valamint küldési és olvasási visszaigazolást kap a felhasználó egy adott képről vagy üzenetről.

A BBM számos egyéb újdonságot is tartogat. A felhasználók ezentúl csoportokban is küldhetnek matricákat. A Hangouts szintén a napokban tette elérhetővé ezt a funkciót.

A Snapchat típusú időzített üzenet-, illetve fotóküldés is fejlődött. Az időzítőt akár 60 másodpercre is állíthatjuk. Az egyes elemeket pedig többször is meg lehet tekinteni az időkorláton belül, amely 1 percben maximálható.

Ezután pedig automatikusan törlődnek a tartalmak. Ha pedig a másik fél esetleg screenshotot készítene róla, az alkalmazás jelzi, hogy tudassa a küldővel, ha másolat készült az általa küldött tartalomról.
 


A frissítés már elérhető. A telepített alkalmazások automatikusan frissülnek az új verzióra. A többiek pedig a megfelelő alkalmazás áruházban érhetik el a programot.

 

Forrás: TheNextWeb.com

Vissza