4K felskálázású Blu-ray lejátszót mutatott be a Sony

Kütyü Magazin - 2015. július 6.

A Sony bemutatta BDP-S6500 névre keresztelt Blu-ray lejátszóját. Az eszköz 4k felskálázhatósági képességekkel bír, és szuper Wifi funkciókat rakott bele a gyártó.

A Sony új BDP-S6500 Blu-ray lejátszója valósághű 3D látvánnyal bír. 3D kompatibilis készülékhez csatlakoztatható, valamint a 3D szimuláció még a 2D-s tartalmaknak is nagyobb mélységet és élességet biztosítanak.

Még HD vagy rosszabb minőségű webes tartalmak esetén is élesebb, tisztább képet kaphat. Az IP Content Noise Reduction Pro technológia csökkenti a képzajt, a HD Reality Enhancer optimalizálja a textúrákat és színeket pixelről pixelre. A Pure Picture Contract technológia javítja a kontrasztot amég valósághűbb élmény érdekében, a Super Bit Mapping pedig egyenletes színátmentet biztosít.
 



A Blu-ray lejátszó saját Wi-Fi modullal rendelkezik, mely optimális elhelyezésének köszönhetően maximális jelerősséget biztosít. Az intelligens többantennás kialakítás a hagyományos Wi-Fi esetében tapasztaltnál megbízhatóbb jelet biztosít, ezáltal egyenletes videó-adatfolyamot és gyors böngészést nyújt.

A készülékben található kétmagos (Dual Core) processzor gyors és akadásmentes működést biztosít. A honlapok gyorsabban töltődnek be, a filmes és videotartalmak pedig azonnal elérhetők. A menüben való böngészés is egyszerű és gyors, hogy maximálisan a szórakozásra koncentrálhasson.

A Digital Music Enhancer három technológiát ötvöz magában, mely biztosítja a hangzást, legyen szó akár párbeszédekről, filmekről vagy zenéről. A Dynamic Recovery Range technológia és a speciális automatikus hangerő-szabályozás együttesen biztosítja a részletek helyreállítását és a különböző formátumok hangerőugrásainak eltérését

Az új BDP-S6500 Blu-ray lejátszó már elérhető Magyarországon is.
 



Specifikációk: BDP-S6500

 

  • 4K felskálázás funkcióval ellátott Blu-ray Disc lejátszó szuper Wi-Fi funkcióval
  • 4K UHD felskálázó funkció, négyszer részletesebb a Full HD felbontásnál
  • Szuper Wi-Fi funkció
  • Könnyű csatlakozás TV készülékéhez
  • Screen Mirroring támogatás
  • Kétmagos processzor a gyorsabb böngészésért és navigációért
  • Minőségi kép és hang az IP Content Noise Reduction Pro és a Digital Music Enhancer által 
  • Könnyen kezelhető menürendszer
  • 3D látványvilág

 

 

Vissza