Magyar SMS-asszisztens szolgáltatás indult – SMSinas

Kütyü Magazin - 2015. augusztus 3.

Az életünket egyaránt megkönnyítő szolgáltatás indult. Az első hazai SMS-asszisztens, az SMSinas.hu egyszerű dolgot kínál: minden szöveges üzenetben megfogalmazott kérésünket egy élő inas teljesíti, teljesen ingyenesen.

A Crowd Butler elsőként Magyarországon indította el szolgáltatását, az SMSinas.hu-t, melyet hamarosan több mint 20 további ország követ. A vállalkozás üzleti modellje szerint a felhasználóknak semmivel sem kell többet fizetniük egy termékért vagy szolgáltatásért, mintha közvetlenül ők maguk vásárolnák meg azokat. Így ha valaki pizzát rendel az SMSinas segítségével, pontosan ugyanannyit fog fizetni érte, mint korábban, a start up pedig a pizzériától kap jutalékot. A különbség, hogy az SMSinas megjegyzi preferenciáinkat, így ha már egyszer rendeltünk, elég azt begépelni a telefonunkba, hogy „kérek egy olyan pizzát, mint legutóbb, az irodámba, 1-re”. Az étel a visszaigazolást követően időre a megadott helyen lesz.

Mivel az inas szerepét nem egy szoftver játssza el, hanem ügyfélszolgálati tapasztalattal rendelkező asszisztensek teljesítik a kéréseket, így bonyolultabb feladatokat is adhatunk. Legyen ez egy színházjegyvásárlás, hotelszoba-foglalás vagy egy egyszerű tanácsadás a hétvégi program megtervezéséhez, az SMSinas a legális kereteken belül mindent elintéz.
 

Az igénybe vett szolgáltatásokért jelenleg kreditkártyával, PayPal segítségével, vagy adott esetben a kiszállításkor, utánvétellel fizethetünk. A későbbiek során azonban arra is lehetőség lesz, hogy a fizetést is SMS-ben hagyjuk jóvá, így semmilyen internetkapcsolatra nincs szükség a tranzakciók befejezéséhez.

Mindeközben a cég szigorúan őrzi személyes adatainkat, így a regisztrációhoz csak egy e-mail címre és egy telefonszámra van szükség, a preferenciáink is ezekkel kerülnek társításra. Az egyetlen nehézség, hogy az indulást követően csak az első ezer magyar felhasználót engedik regisztrálni, a többiek várólistára kerülnek.


Kérések egy inashoz

Az SMSinasnál jelenleg 14 asszisztens teljesíti a kéréseinket, fele-fele arányban hölgyek és urak. Mindannyian rendelkeznek ügyfélszolgálatos tapasztalatokkal, és részt vettek a cég tréningjein. Íme 10 kérés, amit teljesíteni tudnak:

‒ Kellene egy 42-es fehér ing az irodámba, a lehető leggyorsabban.
‒ Elutazok nyaralni, ajánlj nekem egy sci-fi regényt.
‒ Elfelejtettem bort venni a vendégeknek, tudnál hozni otthonra két üveg száraz fehéret?
‒ Szeretném szombaton elvinni a gyerekeket szórakozni. 6 éves lány és 7 éves fiú. Tudnál ajánlani egy aktív programot?
‒ Kérlek, hogy a feleségemnek küldj egy szál rózsát óránként, ma reggel 10-től este 6-ig.
‒ Szerezz nekem két jegyet a Sziget fesztivál második napjára.
‒ Jégkrémet szeretnék, most, otthonra. Lepj meg!
‒ Itt van ez a recept. Szerezd be az összes hozzávalót, és kérem őket otthonra, holnap délelőtt 10-re.
‒ Szeretnénk este kocsmázni a barátaimmal, 5 fiú. Hol lesz happy hour 8-tól?
‒ Vedd meg nekem ezt a cipőt 42-es méretben, és hozd el a munkahelyemre holnap délelőtt.

 

Vissza