Jobb játékstreamelést kínál az Xbox One

Czipperer Dia - 2015. augusztus 19.

A Microsoft frissítette Xbox játékkonzolát, melynek köszönhetően 1080 pixeles, 60 képkocka per másodperces streamelést kínál a konzol.

A Major Nelson blog számolt be arról, hogy frissültek az Xbox One játékkonzolok. Az update tegnap jelent meg hivatalosan, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Xbox One konzoljukról Windows 10-es PC-re streameljék játékaikat, és nem is akármilyen minőségben. Mindezt nagyfelbontású, HD-ben, 60 képkocka per másodperces sebességgel.

Mindössze annyit kell tenniük a felhasználóknak, hogy a Windows 10 Xbox alkalmazásának beállításaiban megadják, hogy a játékstreamelés nagyon jó minőségben történjen. Természetesen azonban mindez azoknak működik a legjobban, akik nagy sávszélességű hálózati kapacitással rendelkeznek.

A frissítés más újdonságokat is tartogat a felhasználók számára. Lehetőség van többek között arra is, hogy az értesítéseket kikpacsoljuk, amikor online játszunk, illetve meghívhatjuk barátainkat egy játékra vagy cseveghetünk velük az egér jobb gombjának megnyomásával.


A Windows 10-hez szánt Xbox alkalmazást is frissítette a Microsoft. Számos olyan hibát javítottak melyek a bejelentkezéshez, a pozícióhoz és a játékstreameléshez kötődnek.

 

 

Forrás: Techradar.com

Vissza