Képeken a 18 megapixeles kamerával ellátott BlackBerry Venice

Czipperer Dia - 2015. augusztus 31.

Eddig csak találgatni lehetett, hogyan fog kinézni a BlackBerry androidos mobilja, most azonban jó felbontású képeken pózol a Venice névre hallgató modell.

Már egy ideje lehet tudni, hogy a BlackBerry androidos mobilon dolgozik. A gyártó készülőben lévő Venice kódnevű mobiljáról már korábban is jelent meg kép, ám az egy rosszabb minőségű fotó volt. Most viszont több, jó minőségű kép is megjelent a telefonról. Bár még kétséges, valóban a BlackBerry egyik androidos mobiljáról jelentek-e meg képek, mindenesetre egy lépéssel közelebb kerültünk, hogy is nézhet majd ki a telefon. A Techrum oldalán megjelent képek alapján néhány fontos funkció is kiderült róla.

A fotók alapján a telefon fizikai billentyűzettel is rendelkezik majd, amely könnyen a hátlap mögé csúsztatható, és önmagában az érintőképernyő is gond nélkül használható.

A hátlapon csücsülő kamera ütősnek ígérkezik, ha minden igaz, egy 18 megapixeles példányról van szó, amelyet gyorsfókusszal, optikai képstabilizátorral és dupla LED-vakuval látott el a gyártó. 

A készülék tetején foglal helyet a SIM és az SD kártyahely, a bekapcsoló gomb pedig a telefon oldalára került. 


A képek alapján a telefon fedélzetén az Android Lollipop rendszer teljesít szolgálatot, amely érthető is, hiszen a KitKat már több mint két éves, a Marshmallow pedig még meg sem jelent a piacon.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza