Hivatalos az LG V10

Czipperer Dia - 2015. október 1.

Az LG bejelentette következő zászlóshajó mobilját, a másodlagos kijelzővel megáldott V10-et. A phablet a második generációs Watch Urbane oldalán érkezett.

Új csúcskategóriás phabletet jelentett be az LG. A készülék több prémium funkcióval érkezik. A mobil egészen egyedinek számít a 2,1 hüvelykes másodlagos kijelzőjével, mely közvetlenül az 5,7 hüvelykes QHD panel fölött helyezkedik el. A 160 x 1040 pixel felbontású megjelenítő különféle hasznos információknak biztosít helyet.

A mobil továbbá dupla előlapi kamerát is kapott: mindkét fényleső 5 megapixeles. A dupla kamera közül az egyik egy nagy látószögű lencse, melyet kimondottan  a csoportképek készítésére tervezett a gyártó.

Az ujjlenyomat-olvasó szenzor a készülék hátoldalán, a kamera alatt foglal helyet (lásd a képen). A gomb ismerős lehet, hiszen ez a bekapcsológomb, amely több LG csúcsmodellnél is megtalálható. Viszont a beépített szenzor a vállalat egyik újdonságának számít.
 

 


Az LG V10 316L rozsdamentes acél bevonatot tartalmaz, a kijelző védelméről pedig egy dupla rétegű Gorilla Glass 4 üveg gondoskodik.  A cserélhető hátlap egy szilikonszerű anyagból készült, mely a Dura Skin nevet viseli.

Ami a további specifikációkat illeti, a modell lelke egy Qualcomm Snapdragon 808-as lapka, üzemidejéről pedig egy 3000 mAh-es akkumulátor gondoskodik. A készülék 4 gigabájt RAM-ot kapott, valamint 64 gigabájt tárhellyel látta le a gyártó. Ez microSD kártyával tovább növelhető.

A G4-hez hasonlóan 16 megapixeles, f/1.8-as apertúrájú, lézeres autofókusszal ellátot kamerát kapott, fedélzetén pedig az Android 5.1.1-es Lollipop rendszer teljesít szolgálatot.
 


A fizikai paramétereket tekintve a telefon 159,6 x 79,3 x 8,6 milliméter, súlya pedig 192 gramm. Összesen öt színben lesz kapható: fekete, fehér, bész, opál- és óceánkék árnyalatokban, először Dél-Koreában. Ezen felül az Egyesült Államokban, Kínában, Ázsiában, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten is elérhető lesz az első piacok között.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza