Az okos tükör nem hazudik

Kütyü Magazin - 2016. május 30.

Biztosan veled is előfordult már, hogy meguntad a frizurádat, szerettél volna valami újat, de ötleted sem volt, milyen legyen. Képzeld el, hogy a fodrász székébe ülve egy pillanat alatt kiválaszthatod a számodra legideálisabb hajkölteményt, vagy körülnézhetsz a legújabb hajtrendek között, ha inspirációra vágysz! Egy dél-koreai exkluzív szalon vendégei számára ez már valóság!

Mindenkinek van legalább egy frizurával kapcsolatos rémtörténete: gyerekkori pityergés a levágott tincsek láttán, esetleg egy helyrehozhatatlan hajszín vagy fazonkatasztrófa. A technológia abban is segít, hogy mindez a múlté legyen!

Az elegáns LEEKAJA Hairbis szalon számos üzlettel rendelkezik Koreától Ausztrálián át egészen Amerikáig. Most igazán különleges újításra vállalkoztak, hogy a vendégeknek még nagyobb élmény legyen a fodrásznál töltött idő! A Samsung speciális kijelzőket helyezett el az üzletekben, amelyek első ránézésre tükörnek tűnnek, de a vendégek valójában high-tech kijelzők előtt ülnek. A legújabb trendek és a legszebb színek egy érintésre megjelennek a képernyőn, így azonnal egy sci-fiben érezhetik magukat a szépülni vágyók és könnyen kiválaszthatják álomfrizurájukat, valamint számos hasznos információt is szerezhetnek egy érintéssel. 

Ha szeretnél egy ilyen élmény részese lenni, egyelőre külföldre kell utaznod, de a jövőben talán kedvenc szalonodban is találkozhatsz ezzel a high-tech újítással! 

Kulcsszavak: kijelző, Samsung
Vissza