Több mint félmillió next ügyfélnek duplázta meg adatkeretét a telekom

Kütyü Magazin - 2016. július 6.

Elérte a félmilliót a Telekom Next díjcsomag előfizetőinek száma. A folyamatos internetéhség kielégítésére pedig a Telekom idén nyártól a Next előfizetőiknek megduplázta a felhasználható mobil adatmennyiségét, amely a legtöbb esetben 500 MB helyett 1GB-ot, de a lakossági ügyfelek számára igényelhető Next XL-nél már 3 helyett 6 GB-ot jelent. A dupla adatmennyiség ráadásul nemcsak nyárra szól, hanem az előfizetés teljes időtartamára.

A Telekom várakozásai szerint is a nyári szezonra amúgy is jellemző megnövekvő adathasználatban, még nagyobb ugrás várható, köszönhetően az idei dús sporteseményeknek, és a hagyományos fesztiválszezonnak. A dupla mennyiségű adat biztosításával a Telekom igyekszik bátorítani a szabadabb mobilinternetezést, hogy a felhasználók útközben, szabadságuk alatt is bátran használják internetre kapcsolható eszközeiket.
 
 
A Next díjcsomagok iránti kereslet növekedése egyértelműen annak köszönhető, hogy  előfizető ugyanazért a fix összegért, tetszőleges ideig telefonálhat és bármennyi SMS-t küldhet, a számla végösszege ugyanaz marad. Ez a trend igaz az üzleti vállalkozásokra is, a sok tekintetben plafon nélküli átalánydíjas csomagok népszerűek a kisvállalkozóknál is. A korlátlan beszélgetést biztosító Next S, M, XL és üzleti előfizetőknek szóló Next Business csomagok töretlenül vonzó ajánlatot jelentenek a nagyobb igényű felhasználók számára.
 
A fenti tájékoztatás nem teljeskörű, további információk a telekom.hu/next weboldalon.
 
Vissza