Kódolatlan hetek a VIASAT6 csatornán!

Kütyü Magazin - 2017. február 16.

Két hétig kódolatlanul érhető el a VIASAT6 műsora minden MinDig TV néző számára. A 2017. február 17. és március 3. közötti időszak alatt így többek között olyan műsorokat láthatnak több mint 750 ezer háztartásban ingyenesen a nézők, mint például a 24: Újratöltve, a Damien: A sátán kegyeltje, a Gázos páros, vagy a Z, mint zombi legújabb évada.

Az SPT Networks CE és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára 2017. február 17. és március 3. között a VIASAT6 csatorna. Ebben az időszakban számos országos premierrel találkozhatnak a nézők. A legnagyobb újdonság kétségtelenül a 24: Újratöltve (24: Legacy) országos premierje, amely az amerikai premier után nem sokkal, február 21-én debütál a VIASAT6-on. A világ egyik legsikeresebb akciósorozatának spinoffja a klasszikus, valós idejű formátummal folytatódik, főhőse pedig ezúttal egy elitosztagos amerikai katona (Corey Hawkins).

A horrorrajongók is örülhetnek, hiszen február 22-én érkezik a csatornára a Damien: A sátán kegyeltje. Az 1976-os horrorklasszikus, az Ómen folytatása az azóta felnőtt Damien Thorn (Bradley James) életét követi nyomon. A cinikus, szókimondó komédiák kedvelőihez szól a Gázos páros (You’re the Worst), amelynek országos premierje február 20-án lesz a VIASAT6-on. A premierek mellett február 24-től a harmadik évaddal folytatódik a VIASAT6 műsorán a Z, mint zombi (Z nation). A posztapokaliptikus világban játszódó zombisorozat első két évadához hasonlóan most sem lesz hiány izgalmakban.

A VIASAT6 a D jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 37. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a VIASAT6 csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

A VIASAT6 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz február 17. és március 3. között. A több mint 1,3 millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

Vissza