Kódolatlan hónap a Humor+ csatornán!

Kütyü Magazin - 2017. február 24.

Négy hétig kódolatlanul érhető el a Humor+ műsora minden MinDig TV néző számára, a 43. programhelyen. A 2017. február 24. és március 24. közötti időszak alatt 750 ezer háztartásban klasszikus sorozatokat és premiereket is ingyenesen láthatnak a nézők.

A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára február 24. és március 24. között a Humor+ csatorna. 

A sorozatrajongók örömére a régi kedvencek mellett ezekben a hetekben is vadonatúj premiersorozatokkal erősít a Humor+. Hétköznap 20:30-tól, dupla részekkel folytatódik az Amerikai fater, a jelenleg futó 10. évad után március 1-jétől a 11., majd 14-étől a 12. évadával dübörög tovább a Smith család sztorija. A friss részekben többek között Hayley hipnózis alá kerül, Steve profi vízilabdássá válik, míg Stan a nagyapa-szerep gondolatával is eljátszik. Február 25-én a negyedik széria fináléjával érkezik a kult darabnak számító Az ítélet: család. A luxuséletmódot színlelő Bluth család kalandjai dupla részekkel zárják a hosszan épített poénokkal, komplex jelenetekkel és visszautalásokkal tűzdelt aktuális évadot. Február 26-tól a Földön élő földönkívüliek, a Szomszédok az űrből című szitkom 2. évadában Larry Bird-ék újabb epizódokban próbálnak megbirkózni a bolygónk viszontagságaival.

Meleg nyári esték, tűzrakás, kamasz-szerelmek táborozós emlékeit idézhetik fel a nézők a hazánkban először bemutatkozó Mámor Tábor című sorozattal. A március 18-án 22 órától induló vígjátékban éves ugrásokkal minden nyáron visszatérhetünk egy-egy tipikus amerikai táborba, ahol az immár tizenkét hónappal idősebb, több korosztályt is képviselő szereplők tovább szövögethetik egymással a kapcsolataikat. Továbbá olyan klasszikusok is garantált szórakozást ígérnek, mint az Életem értelmei, Egy rém rendes család, a Cleveland Show, vagy A Simpson család.

A Humor+ csatorna a D jelű multiplexen a 43. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Vissza