Életmódváltás könnyedén

Kütyü Magazin - 2017. augusztus 8.

Ha egészségesebb mindennapokra vágyunk, a sikeres életmódváltás titka, hogy reális célokat tűzünk ki magunk elé. Ha korábban nem sportoltunk rendszeresen, építsünk be apró változtatásokat a napi rutinba: tegyük meg gyalog vagy biciklivel a rövidebb távokat. 

A Mio sportos újdonságai hasznos segítőtársaink lesznek az egészség felé vezető úton. A Mio MiVia Essential 350 aktivitásmérő és a Mio Cyclo kerékpáros navigáció segít átformálni a testünket - és a hétköznapokat. 

Tegyük az egészséget fenntarthatóvá! Kicsi, de tartós változtatásokkal a mozgás mindig az életünk része lesz. Ha a napi útvonal egy részét gyalog vagy biciklin tesszük meg, már sokat tettünk az egészségünkért. A Mio eszközei ebben segítenek!

Egészségesebb mindennapok NASA technológiával 

A Mio MiVia Essential 350 aktivitásmérő a legjobb választás, ha életmódváltásba kezdünk. Ha a pánt egyszer a csuklónkra került, éjjel-nappal követhetjük szervezetünk pozitív változását. A MiVia arra ösztönöz, hogy apró lépésekkel kezdjünk az életmódváltásba. Tűzzünk ki célul napi 8 óra alvást, 10 000 lépést, rendszeres légzőgyakorlatokat és testadataink hosszú távon javulni fognak. 

A Mio MiVia Essential 350 EKG méréssel térképezi fel szervezetünk állapotát, ehhez az innovatív NASA EMD technológiát használja. A Health&Body Index funkció a testi adatok – mint például a vegetatív idegrendszer állapota, a testi energia és a stressz-szint – teljes elemzését adja. 

A pánt egyedülálló Légzőgyakorlat funkciója a mélylégzés technikáját tanítja meg. A mindennapokba könnyen beépíthető, mély hasi légzés hosszabb távon nyugtató hatású, csökkenti a pulzusszámot, és javítja a testindexet. 

A MiVia Essential 350 követi a napi aktivitásunkat is. Számolja a lépéseket, méri az aktív időszakokat, a megtett távolságot és az elégetett kalóriákat, valamint követi a napi kitűzött célokat és az elért fejlődést. Az alkalmazás alvásnaplót is vezet, így azt is tudni fogjuk, valóban pihentető volt-e az éjszaka. Ha fenntartható életmódváltást szeretnénk, a MiVia Essential-t nekünk találták ki!

Legyen a bringázás szórakozás!

Ha a séta mellé jöhet a bicajozás is, tegyük még szórakoztatóbbá a Mio Cyclo kerékpáros navigációkkal! A Mio eszközei új útvonalakkal lepnek meg, útba ejtik kedvenc fagyizónkat, és versenyre hívnak bringás társainkkal.   

A kerékpárutak és a közúti térképek előre telepítettek, a Surprise Me funkció pedig három meglepetés útvonalat javasol a rendelkezésre álló idő és távolság alapján. A navigáció könnyedén vezet végig az úton, a tükröződésmentes érintőképernyő, az egyszerű menürendszer és az átlátható képernyőgombok pedig igazán felhasználóbaráttá teszik a Mio Cyclo sorozat tagjait.

Az időjárás nem gond, a strapabíró vízálló tokkal (IPX5) esőben és napsütésben egyaránt útra kelhetünk. A 10 órás készenléti idejű, újratölthető akkumulátorral zavartalanul élvezhetjük a hosszabb túrákat is. Az előre telepített hasznos helyeket, vagyis a biciklis boltokat, éttermeket és elsősegély-állomásokat könnyen megtaláljuk, ha egy kis frissítőre, vagy ne adj’ isten új gumira lenne szükségünk. 

Az érintőképernyős Mio Cyclo 200 navigáció új funkciója a kerékpáros GPS-ek mellé ingyenesen telepíthető multifunkciós Strava alkalmazás is, mely az edzésprogramtól a live coachingon át a valós idejű teljesítménykövetésig rengeteg extrával segíti a vállalkozó kedvű bringásokat. Sőt, aki egy kis szórakozásra vágyik, a Live szegmens funkciónak köszönhetően egy globális, virtuális versenybe is bármikor becsatlakozhat.

Vissza