Az iPhone X még a legnagyobb gyártókat is megtévesztette

Kütyü Magazin - 2017. szeptember 13.

Kivétel nélkül óriási veszteséget könyvelhetnek el a legismertebb iPhone tartozék gyártók. Az Apple-nek bevett szokása, hogy a lehető legnagyobb homályban tartja még be nem mutatott telefonjai pontos megnevezését ezzel is növelve az új iPhone hírértékét.

Nem volt ez másképp a 2017-es iPhone-ok tekintetében sem. A legtöbb kiegészítő gyártó, a Keynote bemutató előtt több hónappal már elkészítette a csúcsmodell pontos méreteivel rendelkező csomagolásokat iPhone 8 megnevezéssel. Ennek ellenére, ahogy arra a tegnapi bemutató folyamán fény derült, az új modell az iPhone X nevet fogja viselni, így minden brossúrát és az új iPhone X tokok csomagolását ismét le kell gyártani a megfelelő jelöléssel, ha meg akarják tartani a hírnevüket. Az Apple, a telefonjai méretét tekintve szerencsére nem titkolózik ennyire és a készülékek pontos méretezését már előzetesen elküldte a gyártóknak, hogy felkészülhessenek a nagyobb keresletre.

Több külföldi Tech magazin és a Phonebox is megerősítette, hogy a gyártók soraiban találhatók többek között az első iPhone X tokokat bemutató Olixar, a Pitaka és az Usams is, csakhogy a legnagyobb tartozék márkákat említsük. 

Az Olixar bevallása szerint a telefon végleges bemutatásáig, a kereslet függvényében maximum félmillió terméket gyártanak le, óvatosságból. Ezek alapján kijelenthetjük, hogy egy ilyen gyártási tévedés még akkor is több százezer dolláros veszteséget jelent, ha csak egy nagyon kezdetleges elő szériás mennyiségre gondolunk.

Az új iPhone modelleken kívül a tegnapi Cupertinóban tartott Keynote bemutatón leplezte le az Apple az új okosóráját, a Watch Series 3-at és az frissített kiadású Apple Tv-t is. Ezek, a fejlesztéseken túl, azonban nem okoztak a fentiekhez hasonló meglepetést a nézőknek.

 

Forrás: https:www.phonebox.hu/iphone/iphone-x-tok

 

Vissza