Egy iPhone X tok, ami elérhetetlenül drága

Kütyü Magazin - 2017. október 10.

A novemberben megjelenő Apple iPhone okostelefon hivatalosan is Magyarországon lesz a legdrágább, viszont szerencsére már annak sem kell aggódnia, akinek még a telefon megvétele után is marad egy kis elkötendő pénze.

Egyre többen gyártanak okostelefon kiegészítőket és a kínálat növekedése miatt egyre olcsóbban lehet beszerezni a különböző tokokat, töltőket, vagy egyéb mobiltelefon tartozékokat. 

Viszont a mindössze 2 éve alakult Gray-International cég egy olyan lépésre szánta el magát, amire eddig még nem volt példa. Idén egy olyan prémium iPhone X tok került bemutatásra, aminek még a legkedvezőbb árú változatáért is 645$-t kell fizetnünk. A bemutatott ütésálló iPhone tok különlegessége, hogy Aerospace Grade 5 titániumból készült, amit többek között a Forma 1-ben használnak előszeretettel különleges tulajdonságai miatt. Ez a fajta fém 2,5x keményebb az acélnál, azonban fele olyan könnyű. A legtöbb exkluzív termékhez hasonlóan ezt is limitált darabszámban vásárolhatjuk csak meg, természetesen egyedileg sorszámozva.

Meg kell hagyni, hogy az iPhone tok meglehetősen egyedire sikerült, mivel a telefonra helyezve a készülékünk még véletlenül sem lesz összekeverhető egy egyszerű iPhone X-szel, azonban sajnos valós védelemre a nyitott felső és alsó résznek köszönhetően nem számíthatunk.

A legdrágább, speciálisan és egyedileg hőkezelt Advent Aurora tokért 1295 dollárt is fizethetünk, amihez még további 35$-ért kérhetünk névre szóló gravírozást is. Ez az összeg jóval magasabb, mint az iPhone X amerikai ára. Ha azonban az árcédula ellenére valaki arra vetemedne, hogy Magyarországra is megrendeli, akkor érdemes vámmal és áfával is számolni a termék árát illetően.

Vissza