Előrendelhető az iPhone X a Telenornál

Kütyü Magazin - 2017. október 28.

A Telenor kínálatában is elérhető lesz a jövő okostelefonjának tartott iPhone X, az Apple forradalmi dizájnnal bíró, teljes előlapot lefedő érintőképernyős okostelefonja. 

Az előrendelés 2017. október 27-én, pénteken indult a www.telenor.hu/iphone-x oldalon, ahol az érdeklődők már leadhatják regisztrációjukat. A készülék 64 és 256 GB-os verziója november 3-ától lesz megvásárolható a szolgáltatónál.

Az iPhone X 5,8 hüvelykes képátlójú Super Retina kijelzőjét rozsdamentes acél váz és hátlapi üvegborítás veszi körbe. A gépi tanulást támogató A11 Bionic chip lehetővé teszi a kiterjesztett valóságot használó alkalmazások és valósághű 3D-s játékok használatát, a vezeték nélküli töltést és a Face ID használatát, amely innovatív és biztonságos új módot kínál a képernyő feloldására, a felhasználó azonosítására és a mobilfizetésre.

A Face ID használata mellett a készülék TrueDepth kamerája segítségével a felhasználók az előlapi kamerával, az új portré mód és a portrémegvilágítás mód használatával gyönyörű szelfiket készíthetnek a háttér elmosásával. A TrueDepth kamera teszi lehetővé az Animoji használatát is: a felhasználó arcának elemzésével arcizmainak ötven mozdulatát rögzíti, így élethű, személyre szabott emojik készíthetők. A telefon áttervezett hátlapi kamerája kettős optikai képstabilizátort, új színszűrőket, mélyebb pixeleket, illetve egy továbbfejlesztett, Apple-fejlesztésű képfeldolgozó processzort tartalmaz. Az ezüst és asztroszürke színben elérhető iPhone X elő-és hátlapját az okostelefonon valaha használt legstrapabíróbb üveg borítja.

Előregisztráció, további információ a készülékről és az árakról: www.telenor.hu/iphone-x

Részletes információk az iPhone-ról: www.apple.hu

Vissza