A mophie bemutatta vezeték nélküli töltőállomását iPhone 8 / 8 Plus / iPhone X-hez

Kütyü Magazin - 2017. november 13.

A mophie - a ZAGG International vezető mobilkiegészítő gyártó leányvállalata - bemutatta új, iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X töltésére tervezett vezeték nélküli töltőállomását.

A vezeték nélküli töltést támogató iPhone modellek megjelenésével párhuzamosan az Egyesült Államok elsőszámú beépített akkumulátoros mobiltok márkája bemutatta iPhone 8, iPhone 8 Plus és iPhone X készülékekhez tervezett töltőállomását. A kis méretű és helyigényű, gumírozott bevonattal ellátott eszköz gyors vezeték nélküli töltési megoldást biztosít a kompatibilis modellekhez.

A töltőállomás a letisztult minimál dizájnnak köszönhetően otthoni és irodai használatra egyaránt ideális. A töltés megkezdéséhez elegendő a készülék felületére helyezni a telefont. A készülék   a telefon funkcionalitását  nem korlátozza, a kijelző és Bluetooth tartozékok a töltés teljes időtartama alatt használhatók maradnak. A töltőállomás teljes érintkezőfelületét csúszásmentes TPU-bevonat borítja, mely stabilan tartja, és megóvja a karcolásoktól az iPhone-t.

Az eszköz a Qi vezeték nélküli technológiát használja, 7,5 watt teljesítményének köszönhetően gyorsan és biztonságosan tölti fel a készülékeket.

„A mophie-nál hivatásunknak tekintjük, hogy a vezeték nélküli töltőmegoldásokat az mindennapi élet részévé tegyük. Az új mophie vezeték nélküli töltőállomás az iPhone 8 / 8 Plus / iPhone X készülékek mindennapos használatához jelent optimális megoldást” - mondta el Chris Ahern, a mophie elnöke.

Vissza