„Vakfoltgyilkos” megoldás a hibátlan otthoni hálózatokhoz

Kütyü Magazin - 2017. november 28.

A tajvani hálózati kommunikációs gyártó Zyxel bevezette a Multy X háromsávos AC3000 otthoni WiFi Mesh rendszert, amelynek célja a vakfoltok teljes eltüntetése, és a gyors, megbízható WiFi lefedettség elérése az otthonokban.

A Multy X a WiFi Mesh hálózati technológiával megszünteti a nagyon gyakran megjelenő WiFi vakfoltokat az egész házban: az új rendszer használatával a hálózati eszközök automatikusan csatlakoznak a legközelebbi Multy X csomóponthoz, és ezzel lehetővé teszik a szabad adatáramlást. A hagyományos hálózatokkal ellentétben - amelyek gyakran elveszítik a sebességet és a sávszélességet a bonyolult csatlakozási folyamatokban - a Multy X csomópontok egyetlen hálózatként működnek, és teljes sávszélességet és sebességet biztosítanak a csatlakoztatott eszközök számára. 

Könnyen vezérelhető, applikáció-alapú telepítés 

A Multy X felhasználói menedzselését egy egyszerű, intuitív okostelefonos alkalmazással oldották meg. Az applikáción keresztül a felhasználók könnyedén hozzáadhatnak és kezelhetnek olyan funkciókat, mint a szülői felügyelet, a vendég hálózat, vagy az Alexa-hangvezérlés. Mindössze néhány perc alatt beállíthatják a hálózatot, átengedhetik az aktuális firmware-frissítéseket, ideiglenes vendég WiFi-hozzáférést hozhatnak létre vagy szüneteltethetik azt a nemkívánatos felhasználók körében.

A Multy X az egyszerűségről és a teljesítményről szól

A Multy X teljes sávszélességet biztosít a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávokon csatlakoztatott eszközök részére is. A MU-MIMO támogatás tovább javítja a felhasználói élményt, mellyel egyszerre több eszköz egyidőben, a lehető leggyorsabban csatlakozhat. 

„A Multy X az egyszerűségről és a teljesítményről szól" - mondta Treso Tamás, a Zyxel Magyarország vezetője. „Elegáns és egyszerű megjelenésével jól illeszkedik a belső terekbe, de a szép külső ne tévesszen meg senkit: a karcsú design mögött igen komoly hálózati megoldás rejlik.” – tette hozzá.

A Multy X tehát könnyű felhasználást, gyors és megbízható, zökkenőmentes otthoni lefedettséget biztosít, kiváló felhasználói élményt nyújt, használatával minden eszközből az elérhető legjobb teljesítményt érhető el.

Vissza