Megédesíti a karácsonyt a Telekom

Kütyü Magazin - 2017. december 8.

Innovatív halétellel dobná fel az ünnepi hangulatot? Új süteménnyel szerezne meglepetést a gyertyagyújtás után? Vagy a teljes karácsonyi menüt helyezné új alapokra? A készülődéshez ad inspirációt digitális tévéelőfizetőinek a Telekom azzal, hogy december elsejétől január másodikáig kódolatlanul elérhetővé teszi a Food Network csatornát. 

Ez nem egy egyszerű főzős csatorna: mindent bemutat az ételek világáról, ami érdekes és szórakoztató, ráadásul a látottakat már egy átlagos konyhával rendelkező háztartásban is könnyedén lehet átültetni a gyakorlatba. A 2015 januárja óta magyarul is elérhető, népszerű gasztrocsatorna titka a kreativitás: sztárséfek osztják meg receptjeiket, kezdő vagy épp tapasztalt szakácsok versengenek egymással. 

Decemberben hétköznap 19:00-tól az „Ünnepi sütőbajnokság” látható, amelyből karácsonyi süteményekhez és más finomságokhoz kapnak inspirációt a nézők. Mézeskalácsok, mogyorós-csokoládés torták, ehető ajándékdobozok és fűszeres forró italok kerülnek a zsűri asztalára.

Szerdánként 21:00-tól a „Cukrászok és amatőrök” új epizódjai láthatók, amelyekben szokatlan ízpárosításokkal kell a versenyzőknek dolgozniuk: például csokoládé és chili vagy épp cékla és trópusi gyümölcsök elegyével. December 21-én a Jenny és Reza fantasztikus főzőakadémiájából gyűjthetünk be ötleteket a töltött kacsasülthöz, a karamellás-almás sertés hasaaljához vagy épp pitékhez. A zimankós ünnepi estékre pedig Katie Lee séf hoz némi melegséget, aki a karibi térség ételkülönlegességeit különféle egzotikus helyeken mutatja be.

További információ: http://www.telekom.hu/csatornanyitas

__________________

*  2017. december 1. 12:00 óra és 2018. január 02. 12:00 óra között a Food Network csatorna Bónusz csatornaként érhető el a lakossági IPTV és digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetők számára, a 7-es csatornahelyen, valamint számukra a TV GO-n is, a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével.

Vissza