AXN korlátlanul a Telekom digitális tévéelőfizetői számára márciusban

Kütyü Magazin - 2018. március 2.

Minőségi és izgalmas, nemzetközi és amerikai, krimi- és akciósorozatok – április 3-ig korlátlanul teszi hozzáférhetővé az ország egyik kedvenc filmcsatornáját a Telekom.

Tudjuk, hogy a távirányítók melyik kapcsolóját nyomogatja majd mindenki márciusban: az AXN-t egész hónapban korlátlanul érhetik el a Telekom digitális tévéelőfizetői, ráadásul minden platformon. Az egyik hazai kedvenc egyaránt ingyen nézhető lakossági IPTV-n, digitális kábel TV-n, SAT TV-n, valamint a TV GO-n. A csatornához minden lakossági tévéelőfizető hozzáférhet, az üzleti előfizetések, a Koktél, valamint a Közszolgálati csomagok kivételével. Az AXN a Bónusz csatornáknak fenntartott 7-es csatornahelyen található meg egész március folyamán , egészen pontosan április 3-án 12 óráig.

Az AXN a család minden tagjának változatos szórakozási lehetőséget kínál pirkadattól másnap hajnalig. És hogy mivel köti le a figyelmet a világszerte közönségkedvencnek számító csatorna? Dübörgő blockbusterekkel és topkategóriás hollywoodi sikerfilmekkel, továbbá sorozatokkal. Olyanokkal, amelyek már kultikusnak számítanak Amerikában, de vadonatúj szériák is feltűnnek a képernyőn. Ilyen például a SWAT – Különleges egység, vagy éppen a kultikus MacGyver modern, izgalmas és rendkívül látványos feldolgozása.

A prémium vásárolt tartalmak mellett számos exkluzív, a Sony saját gyártásában készülő program is szerepel a kifogyhatatlan választékban. Ilyen a nagysikerű Hannibal sorozat, a Crossing Lines – Határtalanul, vagy az Elfeledve című thriller Stana Katić főszereplésével.

További információ: https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/televizio/telekom-tv/csatorna-kinalat#iptv-szcshd

Vissza