Megérkezett a HTC Desire 12 és a HTC Desire 12+

Kütyü Magazin - 2018. március 20.

A mai napon bejelentett HTC Desire 12 és HTC Desire 12+ okostelefonok a széles kijelzőnek köszönhetően élvezetes videonézést, valamint egyedi külsőt és a kiváló kamerát biztosítanak. A HTC legújabb készülékeinek kivételes funkciói kedvező árral társulnak.

Az 5,5”-es HTC Desire 12, és a 6”-es Desire 12+ meglepően vékony formatervezése és 18:9-es kijelzője kényelmes használatot biztosít.

A készülékek főbb jellemzői:

  • Nagyképernyős, mégis praktikus. Élvezhetőbb YouTube videók, gazdagabb játékélmény, látványosabb filmek. A nagyobb kijelzőnek és a kijelző bármely pontjáról elindítható alkalmazásoknak köszönhetően minden kézre esik.
  • Különleges pillanatok megörökítése. Készíts élethű fotókat bármelyik napszakban a 13 MP-es hátlapi kamerával. A fázisérzékelésen alapuló autofókusz (PDAF) biztosítja, hogy mozgás közben is tökéletesen éles képekkel gazdagodj. A HTC Desire 12+ okostelefon dupla kamerájának köszönhetően a fotó elkészítése után áthelyezheted a fókuszt, és bokeh effekttel színesítheted képeidet.
  • Mindig figyel rád. A HTC Sense Companion figyeli a szokásaidat, a Smart Alarms intelligens ébresztő pedig igazodik a naptáradban feltüntetett tennivalóidhoz. A Battery Save funkció figyelmeztet, hogy tedd töltőre készülékedet mielőtt elmész otthonról, valamint tájékoztat a felesleges fájlok törlésével kapcsolatban.
  • Igazi szépség prémium kivitelben. A HTC U11 sorozat jól ismert folyékony hatású felületének és a tartós akrilüveg hátlapnak köszönhetően a HTC Desire 12 és HTC Desire 12+ megjelenése egyedülálló. A finom vonalak és gyönyörűen ívelt élek biztosítják a prémium megjelenést.

A HTC Desire 12 áprilistól, a HTC Desire 12+ májustól lesz elérhető Magyarországon. A készülékek fekete, ezüst és arany színekben érkeznek. További információ: www.htc.com

Vissza