Mindannyiunk kedvenc Disney karakterei a Samsung Galaxy S9 és S9+ telefonokon kelnek életre

Kütyü Magazin - 2018. március 26.

A Samsung Electronics és a Disney AR Emoji hangulatjelekként kelti életre a legnépszerűbb Disney karaktereket a Galaxy S9 és Galaxy S9+ telefonokon. 

A készülékek felhasználói mostantól közvetlenül a telefonjukon érhetik el a klasszikus Disney figurákat – például Mickey és Minnie egeret –, és segítségükkel személyre szabott üzeneteket hozhatnak létre. A Disney karakterei most először kelnek életre a kiterjesztett valóságban, és válnak a személyes kommunikáció részévé. Az év során pedig további Disney figurák elevenednek majd meg a kedvenc filmjeinkből, így A hihetetlen családból, a Zootropolisból vagy a Jégvarázsból.

„Azáltal, hogy a karaktereinket és a történeteinket a digitális felületekre is elhozzuk, a Disney-élményt a közönségünk mindennapjainak részévé tesszük, és a rajongók új generációját tudjuk bevonni – mondta John Love, a Disney felhasználói termékek és interaktív média alkalmazásokért felelős alelnöke. – A Galaxy S9 és S9+ készülékeken fellelhető Disney AR Emojikkal szórakoztató módon varázslatot csempészhetünk üzeneteinkbe.”

„A felhasználók több mint hatmilliárd hangulatjelet küldenek el naponta. Az AR Emojik kifejlesztésével az volt a célunk, hogy még több vidámsággal töltsük meg ezt a kommunikációs formát és egy újfajta módon keltsük életre az animált képeket – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics marketingigazgatója és ügyvezető alelnöke. – Tudtuk, hogy ebben keresve sem találnánk jobb partnert, mint a Disney, a létező legkedvesebb karakterek megálmodója. Segítségükkel az AR Emojijaink a legboldogabb arcokká válnak a Földön, miközben teljes hozzáférést biztosítunk a legnépszerűbb karakterekhez, hogy azokat bármely platformon megoszthassák a barátaikkal.”

Március 16-tól a Galaxy S9 és S9+ okostelefonok felhasználói az AR Emoji üzemmódban letölthetik a Disney karaktereket a készülékük kamerájára.

A Galaxy S9 és S9+ telefonokkal debütáló AR Emoji funkció segítségével a felhasználók vicces és személyre szabott üzeneteket küldhetnek a barátaiknak. Az AR Emoji technológia a mélytanulás és az arcfelismerés ötvözésével képes leképezni több mint 100 eltérő arckifejezés 3D-mását, amelyek lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy egyedi üzeneteken keresztül kommunikáljanak. Az AR Emoji tizennyolc előre telepített, AGIF fájlformátumú matricát is tartalmaz, így azok könnyedén megoszthatók bárkivel, függetlenül az okostelefonuk típusától.*  Ha a felhasználók találnak egy nekik tetsző AR Emoji hangulatjelet, azt kitűzhetik a készülék Always On Display kijelzőjére, hogy bármikor látható legyen, amikor csak ránéznek a telefonjukra.

_______________

* A tizennyolc előre elkészített matrica elérhetősége hangulatjelenként változhat, és jelenleg nem foglalja magában a Disney karaktereket.

Vissza