Izgalmas és egyedi újításokat hoznak a Viber legújabb csevegőbővítményei

Kütyü Magazin - 2018. június 6.

A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber bemutatta legújabb csevegőbővítményeit, amelyek egymilliárd felhasználó számára kínálnak izgalmas és egyedi lehetőségeket önmaguk kifejezésére és beszélgetéseik testreszabására.

Az eredetileg 2016 decemberében bemutatott Viber csevegőbővítmények segítségével a felhasználók azonnal megkereshetik és megoszthatják a legjobb GIF-ket, YouTube videókat, kedvenc zeneszámaikat Spotify-ról, illetve, a Yelp felkínálja az igényeikhez legmegfelelőbb éttermet. Mindezt anélkül, hogy ki kellene lépniük a beszélgetésből.

 

A Viber az alábbi csevegőbővítményekkel bővül az elkövetkező időszakban:

A Viber Shouts segítségével a Viber felhasználók színes hátterekkel díszíthetik üzeneteiket, így a legfontosabb hírek, információk biztosan nem vesznek el a beszélgetésben. A bővítmény indulásakor több mint 20 színes buborék és háttérszín érhető el, amelyeket a Viber további választási lehetőségekkel bővít a jövőben.

 

A Favorites bővítménnyel a felhasználók könnyedén, csupán egy koppintással elérhetik kedvenc GIF-jeiket, linkjeiket és YouTube videóikat. Tartsa lenyomva ujját bármelyik Viberen kapott GIF-en, linken vagy YouTube videón és mentse el őket kedvencei közé. A bővítmény lehetőséget kínál, hogy kedvenc tartalmait egy érintéssel megoszthassa barátaival. 

 

A Location bővítmény hasznos információkkal látja el a felhasználókat a közelükben lévő helyekről és eseményekről, amelyeket azonnal megoszthatnak beszélgetéseikben. Az új helymeghatározó üzenet magába foglal egy “Megnyit” gombot az adott helyszínről, amelynek segítségével a felhasználók kiválaszthatják kedvenc navigációs alkalmazásukat. A személyes adatok védelme érdekében a funkció csak azoknál a felhasználóknál működik, akik külön engedélyezik a Vibernek, hogy hozzáférhessen jelenlegi helyzetükhöz és a helyadatokat is csak akkor kérvényezi, ha a felhasználó rákoppint a Location csevegőbővítményre. 

A Viber kezdetek óta több mint 20 tartalomgyártóval és szolgáltatóval (GIPHY, Tenor, YouTube, Spotify, valamint számos hírmegosztó, sport és gasztronómiai partnerekkel) működik együtt világszerte, hogy a felhasználók igényeihez igazodó csevegőbővítményeket állítsanak elő. Az elmúlt évben a felhasználók több mint 4,5 milliárd alkalommal használták a Viber bővítményeit, amelyek napjainkra az egyik leggyorsabban növekvő kommunikációs eszközökké váltak az applikáción belül.

A Viber Shouts, Favorites és Location csevegőbővítmények fokozatosan válnak elérhetővé világszerte, kizárólag iPhone-ra és Android-ra.

„A Viber folyamatosan arra törekszik, hogy még gazdagabb kommunikációs élményeket nyújtson azoknak a felhasználóknak, akik elkötelezettek az applikáció mellett, bárhol legyenek a világon. A legújabb csevegőbővítmények segítségével tovább folytatjuk stratégiánkat, hogy egy erőteljesebb és kifejezőbb kommunikációs eszközt hozzunk létre, amely az izgalmas lehetőségek mellett egyedi stílusú beállításokat biztosít a felhasználóknak. Bízunk benne, hogy az egyszerűségre való törekvésünk és a magánélet védelme iránti folyamatos elkötelezettségünk mellett ezek a bővítmények egyedi és kivételes élményt fognak nyújtani mindenkinek” -  mondta Djamel Agaoua, a Viber vezérigazgatója.

Vissza