Vodafone Smart N9 és N9 Lite – a legújabb 4G technológia karnyújtásnyira

Kütyü Magazin - 2018. július 2.

Két új készülékkel bővül idén nyáron a Vodafone sajátmárkás kínálata. A Vodafone Smart N9 stílusos dizájnnal, időtálló alumíniumborítással és innovatív biztonsági megoldásokkal nyújtja a legújabb 4G technológiát. A Vodafone készülékek másik új tagja, a Vodafone Smart N9 Lite elsősorban családok számára kínál olyan megbízható és megfizethető, 4G technológiával rendelkező alternatívát, amely testre szabható internet- és mobilhasználat-felügyeleti megoldásaival akár a fiatalabb korosztály első okostelefonjaként is szolgálhat.

A Vodafone Magyarország az N-széria folytatásaként idén nyáron két okostelefonnal újítja meg sajátmárkás kínálatát. Az új készülékek tervezésénél az egyik legfőbb szempont az volt, hogy maximálisan felhasználóbarát kialakítással könnyítsék meg a mindennapi használatot, ugyanakkor lehetővé tegyék a legújabb 4G technológia élvezetét is, mindezt testre szabható, innovatív biztonsági megoldásokkal ötvözve. Az új Vodafone Smart sorozatot a németországi Vodafone tervezte és tesztelte, azzal a céllal, hogy ügyfeleinek díjnyertes, világszínvonalú dizájnt és kompromisszummentes minőséget biztosítson a lehető legjobb áron. 

A Vodafone Smart N9 a legfrissebb Android 8.1 Oreo operációs rendszerrel rendelkezik, amelyet egy négymagos MediaTek processzor működtet.  A készülék 13 MP-es, autofókusszal ellátott hátlapi és 8 MP-es széles látószögű előlapi kamerával felszerelt. A nagyméretű, szinte keret nélküli 5,5”-os HD+ kijelző lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kedvenc alkalmazásaikat és az általuk megörökített pillanatokat nagy felbontású, 18:9 képarányban élhessék át újra. 

A 16 GB belső memória egy további SD-kártyával bővíthető 32GB-ig, amely elegendő helyet kínál a fotók és videók számára, míg a hosszabb ideig tartó használati időt egy 2900 mAh-es akkumulátor biztosítja. A Smart N9 vészhelyzetben is kéznél van, hiszen a beépített biztonsági megoldásokkal akár zárolt képernyőn keresztül is gyorsan és egyszerűen küldhető személyre szabott SOS üzenet öt előre megadott telefonszámra. A biztonsági funkciókat erősíti a kezdőképernyőn elhelyezett gyorsbillentyű is, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyedén meg tudják osztani aktuális helyzetüket, így a közeli hozzátartozók azonnal értesülhetnek arról, hogy merre jár az, aki igazán fontos számukra. Mindemellett a megújult ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően a készülék mindig biztonságban van, és egy érintéssel használatba vehető.

A Vodafone Smart N9 elegáns ezüst-alumíniumborítást kapott, és a „kisebb előlap, nagyobb képernyő” elv mentén kialakított dizájn által tökéletesen illeszkedik a kézbe. Az üzletekben már elérhető Vodafone Smart N9 elvihető 2 éves hűségidővel, 41.790 Ft-os teljes készülék áron egyösszegben vagy 0 Ft-os kezdőrészlettel, például Go L tarifával 1.990 Ft-os kamatmentes részletfizetéssel 21 hónapon keresztül; hitelképesség vizsgálatot követően, esetenként mobil előleggel. A Go L tarifacsomag havidíja 5.990 Ft, e-Pack-kel, mely 100 percet vagy SMS-t kínál minden hónapban, belföldön és az EU-ban normál díjas magyar számokra*, valamint 10 GB belföldön és az EU területén is felhasználható adatforgalmat. 

A Vodafone Smart N9 Lite szintén továbbfejlesztett technológiával rendelkező 4G képes készülék, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználók a legtöbbet hozzák ki a Vodafone 4G hálózatából, így akár az otthoni vezetékes kapcsolattal azonos minőségű internetet tapasztalhatnak.

Az elsősorban családok számára tervezett okostelefon Android 8.1 Oreo Go operációs rendszerrel rendelkezik, amelyet egy négymagos MediaTek processzor működtet. A készülék 8 MP-es, vakuval ellátott hátlapi és 5 MP-es előlapi kamerával van felszerelve. A vékony kialakítású dizájnnak köszönhetően, amely 5.34”-es kijelzővel és kiváló minőségű, 18:9-es képaránnyal párosul, nem jelent problémát akár a szélesképernyős alkalmazások, játékok, akár a videók élvezete, mindemellett a keskeny perem is hozzájárul a maximális felhasználói élményhez.

A 16GB belső memória 32GB-ig bővíthető, elegendő helyet adva a fotók és videók számára, míg a hosszabb ideig tartó használati időt egy 2460 mAh-es akkumulátor biztosítja. A Smart N9 Lite különlegessége speciális védelmi- és biztonsági funkcióiban rejlik, amelyek segítségével a szülők nyomon követhetik és szabályozhatják, hogy gyermekük milyen alkalmazásokat, mennyi ideig használ, így teljes körűen testre szabhatják a készülék használatát. A beépített intelligens biztonsági megoldások között szerepel a valós idejű helymegosztás a hozzátartozókkal, SOS üzenetek küldése előre megadott személyeknek, valamint segélyhívások indítása.

A minden téren a hétköznapok megkönnyítésére tervezett készülék Simple Notifications funkciót is kapott, így az értesítések rendszerezése és rangsorolása hozzájárul ahhoz, hogy a fontos információk mindenképpen célba érjenek.

A Smart N9 Lite gyöngyház fehér és jeges fekete színekben kapható, csúszásgátló felülete stabilitást, tenyérbe illeszkedő, ergonomikus kialakítása pedig további komfortérzetet biztosít. A Vodafone üzletekben július közepétől elérhető Vodafone Smart N9 Lite a Vodafone Go S tarifacsomag kivételével bármely új Red és Go tarifa 2 évre történő választása esetén bevezető áron 1 forintért elérhető. Vodafone Go S (2év) tarifa esetén a készülék teljes ára 29.190 Ft, egyösszegű vásárlás esetén vagy 0 Ft-os kezdőrészlettel 21 havi 1.390 Ft-os kamatmentes részletre.

___________________

* További díjak: 40Ft/perc vagy SMS

Vissza