Egyszerűbb és személyre szabottabb a PayPal mobilalkalmazása

Kütyü Magazin - 2018. szeptember 7.

Magyarországon is elérhető a PayPal mobilalkalmazás legújabb változata Android és iOS operációs rendszerekre. A frissítés még egyszerűbbé teszi a mobilon történő pénz küldést és fogadást.

A PayPal Holdings, Inc. bemutatta frissített mobil applikációját Android és iOS operációs rendszerekre. Az alkalmazással továbbra is gyors, egyszerű és biztonságos módon küldhetünk vagy fogadhatunk pénzt a világ bármely pontjáról: a fejlett hitelesítési rendszer, a napi 24 órás csalásellenőrzés és az azonnali értesítések révén a felhasználók mindig biztonságban tudhatják a pénzüket. 

Az alkalmazás letisztultabb megjelenésének köszönhetően mostantól még könnyebb a pénz küldése és fogadása (mindig elérhető lesz a kezdőképernyőn), az egyenleg ellenőrzése, az értesítések megtekintése, továbbá egyszerűbb lett a fotók hozzáadása és személyre szabása a névjegyzékben (így még biztosabb, hogy a megfelelő személynek küldünk pénzt).

Az újratervezett PayPal mobilalkalmazás már elérhető Magyarországon és a kiválasztott piacokon Android és iOS operációs rendszerekre. 

Vissza