Előrendelhető a Samsung Galaxy Watch Active2

Czipperer Dia - 2019. szeptember 6.

A Samsung Galaxy Watch Active2 okosóra csatlakoztatott funkciói mellett egyedi kialakítással és stílusos megjelenéssel rendelkezik. Az eszköz szeptember 5-től előrendelhető Magyarországon.

2018-ban már több mint 45 millió darab okosórát vásároltak világszerte. A technológia fejlődésével a készülékek már nem pusztán hasznos funkciókat biztosítanak, de elengedhetetlen részét képezik a felhasználók megjelenésének is. A Samsung Galaxy Watch Active2 egyedi formatervezésének köszönhetően egy újfajta önkifejezési módot jelent. A többféle kialakítással, választható pántokkal, színekkel és az öltözethez igazodó számlapjával az eszköz szinte minden élethelyzetben praktikus és stílusos társ lehet.

Különleges alkalmakra

A legkülönlegesebb alkalmakkor tökéletes kiegészítő lehet egy stílusban és teljesítményben is kiemelkedő okosóra. Galaxy Watch Active2 nem pusztán feldobja az öltözetet, de segít a felhasználóknak, hogy még a legfontosabb pillanatokban se maradjanak le semmiről. Az okosórával követhetik az értesítéseiket, üzeneteiket, anélkül, hogy rápillantanának az okostelefonjukra.

Munkába

A munkakörnyezet nagyban meghatározza az öltözködést, nem csak a ruhák, de a kiegészítők terén is. A Galaxy Watch Active2 algoritmusa egyetlen fotó alapján ajánl fel egyedi számlapokat, amelyek tökéletesen illenek az öltözethez. A felhasználók ezen felül a megfelelő kialakítás és szín kiválasztásával teljesen egyedi kiegészítőt alkothatnak maguknak, és akár napról napra újabb stílusokat próbálhatnak ki, egyetlen eszközzel.

Futáshoz

A sportos életmódot követő felhasználók számára elengedhetetlen, hogy aktivitásukat követni tudják és kiértékelhessék a teljesítményüket. A Galaxy Watch Active2 automatikusan felismer 7 különböző mozgásformát, összesen pedig 39 közül lehet választani manuálisan. A futóedző lehetőségek segítségével az okosóra szilikonpántos változatával stílusosan gyűlnek majd a kilométerek. Az óra mozgás közben sem zavar és rövid időn belül ugyanolyan elengedhetetlen kellékké válik, mint a futócipők.

 

 

A Galaxy Watch Active2 elérhetősége

A legújabb Samsung okosóra Magyarországon 2019. szeptember 5-től előrendelhető, azok a felhasználók, akik szeptember 19-ig megrendelik a készüléket, Wireless Charger Duo Pad vezeték nélküli dupla töltőt kapnak mellé.

A Galaxy Watch Active2 szeptember 20-tól érhető el az üzletekben, az alumínium változat fekete, ezüst és rózsaarany, a rozsdamentes acélból készült modell pedig fekete, ezüst és arany árnyalatokban kerül a boltok polcaira. 

Vissza