A HONOR az első számú márka lett az Android okostelefonok piacán Kínában

Kütyü Magazin - 2022. február 3.

Az IDC mobiltelefonokra vonatkozó negyedéves jelentése alapján a HONOR 2021 utolsó negyedévében felülmúlta a várakozásokat, és 253,4%-kal növelte a leszállított termékek számát Kínában az előző évhez képest. Ezzel az ország második legnagyobb okostelefon-márkája lett, az Android operációs rendszert futtató okostelefon-márkák között pedig az első helyen szerepel, köszönhetően a több mint 14,2 millió leszállított okostelefonnak. Az év egészét nézve a HONOR 38,6 millió telefont**  szállított le, túlszárnyalva a 2020-es adatokat, amivel az öt legnagyobb gyártó között szerepel.

•  A HONOR teljesítménye 253,4%-os növekedést jelent az előző évhez képest, amivel Kína egyik leggyorsabban növekvő márkája lett

•  A HONOR 18%-kal növelte értékesítését Kínában 2021 augusztusában az egy évvel ezelőtti adatokhoz viszonyítva* 

 

A 2021-es év óriási jelentőséggel bírt a HONOR történetében az új termékeknek és K+F tevékenységnek köszönhetően. A további növekedésben meghatározó szerepet játszott az új prémium okostelefonok bejelentése, mint például a HONOR 50, a HONOR 50 Lite és a HONOR Magic V, ami a vállalat első hajlítható okostelefonja.

A HONOR intelligens ipari parkja 2021 novemberében debütált, ami a márka első saját forrásból finanszírozott gyára. A park az új termékek minőségellenőrzésével kapcsolatos tanúsítványok kiadását, csúcskategóriás termékek gyártását és új dizájntervek megalkotását végzi, emellett inkubátorként is funkcionál, elősegítve a mesterséges intelligenciát alkalmazó technológiák gyártását a vállalatnál. Az új üzem támogatja a vállalat törekvéseit a prémium termékek és a kiváló felhasználói élmény biztosítása iránt a nemzetközi piacokon.

2022-ben még nagyobb dobással készül a HONOR. A „Power of Magic”, azaz „A varázslat ereje” elnevezésű eseményen, amely a HONOR idei első nemzetközi eseménye, új technológiát és termékeket mutat be az MWC keretein belül február 28-án 13 órakor. 

_________________

Kulcsszavak: HONOR, okostelefon
Vissza