Forradalmi innovációkat mutat be az LG a 2022-es IFA kiállításon

Kütyü Magazin - 2022. augusztus 17.

Az LG Electronics (LG) a világ minden tájáról várja azokat a fogyasztókat, akik testközelből is megismernék legújabb innovációit Berlinben, a szeptember 2-6. között zajló IFA 2022 kiállításon. A Life, Reimagined (Újragondolt élet) témára épülő standon bemutatott termékek eddig nem ismert területeket nyitnak a technológiai fejlődésben, a látogatók emellett olyan egyedi, új megoldásokat és szolgáltatásokat is megismerhetnek, amelyek célja, hogy páratlan élményt nyújtsanak a vásárlóknak.

Az LG 2019 óta először tér vissza élőben a berlini IFA kiállításra. Európa első számú szórakoztatóelektronikai szakkiállítását két év szünet után rendezik meg ismét nem virtuális formában a német fővárosban, ami várhatóan a világ minden tájáról vonzza majd a látogatókat. 

 

A 2022-es IFA kiállításra látogatók a Messe Berlin 18. csarnokában található standon tekinthetik meg az LG legújabb innovációit, ahol egyúttal megismerhetik a vállalat átalakított, vásárlói élményről formált elképzelését is. Akik online szeretnék követni a szakkiállítást, azok egy standbemutató videó segítségével követhetik az újdonságokat az LG Global YouTube-csatornáján (www.youtube.com/GlobalLG). 

Vissza