Teljes felszereltséggel és letisztult dizájnnal érkeznek a SHARP AQUOS LE630/LE632 szériás tévéi

Kütyü magazin - 2011. augusztus 2.

Az új Sharp LE630/632 sorozatot bőkezűen ellátták számos olyan jellemzővel, melyek a felhasználónak kiemelkedő multimédiás élményt és kiváló képminőséget nyújtanak. Kivételesen alacsony energiafogyasztásuknak köszönhetően a készülékek megfelelnek az A+ energiahatékonysági osztályba sorolás szigorú követelményeinek. Emellett az LE632E sorozat tagjait hármas HD-tunerrel is felszerelték.

A Sharp új készülékeit a vonzó dizájn és az általuk kínált szolgáltatások széles választéka révén igazi multimédiás mindentudókká váltak. Az integrált médialejátszóval a felhasználók televíziójukon akár az USB-, akár a DLNA-csatlakozással kényelmesen élvezhetik fotóikat, videóikat és zenéiket. Az internet-hozzáférés szintén egyetlen gombnyomással elérhető. Az AQUOS NET+ használója ingyenes internethozzáférést és mintegy 70 különböző widgetet élvezhet, például a video-on-demand platformot képviselő Viewstert. Így a reklámok alatt a felhasználó bármikor megnézheti az e-mailjeit vagy kedvenc honlapjait, még ha laptopja vagy asztali számítógépe nincs is a közelben. Az elektronikus programkalauz (EPG) segítségével az aktuális adások listája és a következő hét nap műsora is bármikor, egyetlen gombnyomással elérhetők.

„LE630/632 sorozatunk tagjai tökéletesek azon felhasználók számára, akik gyorsan és egyszerűen szeretnének hozzáférni televíziójukon a digitális tartalmakhoz anélkül, hogy a letisztult formatervezés terén kompromisszumokat kéne kötniük. Integrált médialejátszónknak köszönhetően többé nem lehetetlen, hogy USB-kábelen a külső merevlemezről nézzünk egy sorozatokat, majd fellapozzuk a tavaly nyári fotóalbumot vagy meghallgassuk épp aktuális kedvenc zeneszámunkat"  – részletezte Thies Radeloff, a Sharp Electronics Németország/Ausztria szórakoztató elektronikai termékmenedzsere.

 

Vissza