Fotón az LG Optimus 3D utódja – LG CX2

Farkas Norman - 2012. január 24.

Úgy tűnik a Sony után a kisebb koreai gyártó háza tájáról is megindult a kiszivárgott/kiszivárogtatott információk hada. Tegnap a Tegra 3 processzorral szerelt LG X3-ról hullott le a lepel, ma pedig az Optimus 3D Nova kijelzős utódmodelljéről számolhatunk be.

A PocketNow oldalán bukkantak fel a jövevényről készült képek. Az oldal információi szerint a CX2 esetében ugyan nem beszélhetünk négymagos Tegra 3 processzorral felvértezett okostelefonról, mégis nagyon ütős mobilnak ígérkezik. A kevesebb, mint 10 milliméter vastag kütyü 1,2GHz órajelű kétmagos processzorral, 4,3 hüvelykes, WVGA (800 x 480 pixel) felbontású – kiváló fényerőt garantáló, térhatású – Nova kijelzővel, NFC, Bluetooth (3.0), WLAN és GPS modullal, 8GB belső tárhellyel, valamint két 5 megapixeles hátlapi kamerával érkezik. Minden bizonnyal a februári MWC-n kerül sor a telefon hivatalos bemutatására.

Az LG CX2 várhatóan kora tavasszal kerül az üzletek pocaira, ám érdekes módon Android 2.3 Gingerbread operációs rendszerrel. Kissé fura ez, hiszen már több gyártó – például a Huawei - is a legújabb Android rendszert pakolja fel az újonnan megjelenő okostelefonjaira.

Vissza