Március 14-én mutatkozik be a Galaxy S IV

Farkas Norman - 2013. február 26.

A Samsung meghívója szerint március 14-én, New Yorkban kerül megrendezésre a következő Unpacked sajtóesemény, melynek résztvevői elsőként találkozhatnak a következő Galaxy-val.

A dél-koreai gyártó átadta a következő sajtóeseményére szóló meghívókat a szaksajtó képviselőinek. Az év első Unpacked eseménye március 14-én, New Yorkban kerül megrendezésre, témája pedig a következő Galaxy, azaz a Galaxy S IV lesz. A várva várt csúcsmodell leleplezésére egyébként a "Ready 4 the show" felirat is utal, melyben bizonyára nem véletlenül helyettesítették számmal a "for" szócskát.

Két hét múlva csütörtökön tehát minden kiderül a Galaxy S sorozat negyedik modelljéről, melyre világszerte emberek milliói várnak.

Jó hír, hogy a Samsung YouTube csatornáján élőben követhetjük majd az eseményt, így akkor sem maradunk le semmiről, ha nem leszünk ott személyesen New Yorkban.

Most vegyük át gyorsan, mit tudtunk meg eddig a jövevényről! Az előzetes információk szerint 5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel felbontású (Full HD), 441ppi képpontsűrűséggel bíró Super AMOLED érintőképernyővel, 4G LTE támogatással, négymagos Exynos processzorral és Android 4.2 Jelly Bean operációs rendszerrel vértezik fel a készüléket.

 

 

 

 

 

[Forrás: The Inquirer]

Vissza