Okostoll Apple-módra?

Czipperer Dia - 2013. március 28.

Az Apple háza tájékán mindig zajlik az élet, csak azt nem lehet tudni, mi is történik pontosan. Most ismét felbukkant egy szabvány, amely új ütőkártyáról árulkodik.

Még javában zajlik az okosóra láz, amelynek legújabb folyamát az Apple indította útjára, de a cég már úgy tűnik, mások töri a fejét. Napvilágra került egy új szabadalom, amely egy különleges tollat ábrázol.

Bár nevezhetjük toll formájú hordozható számítógépnek is, hiszen ez a kütyü valóban az. Ahogy az ábrán is látszik, a tollban egy beépített komputer található, amely kicsi LCD kijelzővel rendelkezik. Itt e-maileket, szövegeket, figyelmeztetéseket stb. olvashatunk, de beépített naptárral rendelkezik, és megadhatjuk kapcsolati listánkat is.
 
 
 
Az egyelőre csak szabadalom formájában létező készüléket újratölthető akkumulátorral és mobil és/vagy GPS technológiával szerelnék fel, valamint mikrofonnal és hangszóróval is rendelkezne. A kézírás felismerést is támogatná, vagyis a toll funkciót méltán ki lehet használni. Csak úgy kell mozgatni, mintha írnánk vele.
 
 
Forrás: Mashable.com
Vissza