Xiaomi MI3 – Két változatban

Farkas Norman - 2013. április 11.

A legfrissebb információk szerint Nvidia Tegra 4 és Qualcomm Snapdragon 800 processzorral is piacra kerülhet a Xiaomi hónapokon belül bemutatkozó csúcsmodellje, a MI3.

A napokban hullott le a lepel a „kínai Apple”-ként emlegetett Xiaomi két új okostelefonjáról (MI2S és MI2A), melyek ”személyében” a tavalyi csúcsmodell továbbfejlesztett, illetve „jóárasított” verzióit ismerhettük meg.

Úgy tűnik, hogy a gyártónál nincs megállás, s boszorkánykonyhájában már javában készül az idei zászlóshajó, melyet néhány hónap múlva ismerhet meg a nagyközönség. A MI3 nevű jövevényről természetesen elkezdtek özönleni a pletykák. A legfrissebb vele kapcsolatos hír például, hogy két változatban lesz elérhető: a China Telecom kínálatába szánt, exkluzív kiadásban egy Nvidia Tegra 4 processzor pörög majd, a többi szolgáltató pedig Qualcomm Snapdragon 800 processzorral szerelt változatot kap.

Az alábbi fotón látható csúcsmobil nem csak a processzora miatt ígéretes, – legyen szó akár a Tegra 4-es vagy a Snapdragon 800-alapú verzióról – hiszen amennyiben hihetünk az eddigi infóknak, akkor 2GB RAM, 13 megapixeles hátlapi kamera, 5 hüvelykes Full HD érintőképernyő és NFC modul is kerül bele.

Xiaomi MI3

 

 

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza