Nokia Chat beta – nem csak Lumia mobilokra

Farkas Norman - 2013. július 10.

Világszerte elérhető a Nokia csevegő alkalmazásának béta verziója, mely minden Nokia készülék tulajdonosnak – legyen mobilja Windows Phone, Symbian vagy akár Series 40 rendszerű – lehetőséget nyújt élményei szöveges megosztására.

A Nokia Beta Labs bemutatta a Nokia Chat Beta alkalmazást. A finn gyártó szinte minden készülékére a világ számos pontján elérhető csevegőszoftvert a Yahoo-val való együttműködés gyümölcse, így nem meglepő, hogy egyszerre érjük el benne a már régóta ismert Nokia Chat szolgáltatást és a Yahoo Messengert.

Az aktív internet kapcsolatot igénylő program előnyeit néhány kivétellel tényleg az összes Nokia felhasználó használható élvezheti, ugyanis a Windows Phone mellett Symbian, Asha és Series 40 platformokra is átültették a fejlesztők. Jó hír, hogy az app támogatja a push értesítéseket, azaz a felhasználók rögtön értesítést kaphatnak, ha új üzenetük érkezik egyik csevegőpartnerüktől.

A Lumia modelleken nem csak szöveges csevegésre van mód, hanem helyek gyors megosztására is, ráadásul az NFC modullal szerelt eszközök között egyetlen mozdulattal adhatók át névjegyek, címlisták.



 

[Forrás: Nokia Beta Labs]

Vissza