Indul a Vodafone és a Logiscool Nagy Digitális Kalandja!

Kütyü Magazin - 2017. május 9.

Digitális fejtörők és számos izgalmas logikai feladat várja május 26-án a 3-6. osztályos diákokat Magyarország első digitális csapatversenyén, a Nagy Digitális Kalandon. Az országszerte 23 helyszínen megrendezésre kerülő versenyre május 14-én éjfélig jelentkezhetnek a 3 fős csapatok.

A Logiscool Digitális Tudásért Alapítványa és a Vodafone Magyarország által működtetett digitaliscsalad.hu oldal csapatversenyére, a Nagy Digitális Kalandra a szervezők a 3-6. osztályos gyermekek, csapatok jelentkezését várják. 

A csapatok az ország 23 helyszínén, azonos időpontban, május 26-án 14:30-kor kezdenek hozzá az izgalmas online feladatok megoldásához, a szükséges internetkapcsolatot a Vodafone biztosítja a résztvevőknek.

A 3 fős, 3-4. és 5-6. osztályos diákokból álló csapatoknak 60 perc áll rendelkezésükre, hogy a digitális világgal, a logikus, algoritmikus gondolkodással, illetve az internetbiztonsággal kapcsolatos izgalmas, játékos küldetést teljesítsék. Korcsoportonként az ország legjobb tíz csapatának tagjai értékes nyereményben részesülnek. Tabletek, okosórák, VR szemüvegek és fejhallgatók mellett a szervezők részvételi lehetőségeket sorsolnak ki a gyermekek számára a Logiscool egyhetes nyári digitális tudást fejlesztő táborába.

A verseny különdíját elnyerő diákok számos nyári tábor téma közül választhatnak. Az egyhetes Logiscool táborokban lelkes, egyetemista oktatók koordinálásával a diákok elkészíthetik első saját számítógépes játékukat, applikációjukat, különböző robotokat programozhatnak, Minecraft világot építhetnek vagy megismerkedhetnek a videóvágás és a honlapkészítés alapjaival. A félnapos tematikus programok mellett rengeteg élmény, sport és játék várja a táborozókat. 

A 3 fős csapatok május 14. éjfélig jelentkezhetnek a nagydigitaliskaland.hu honlapon. 

Vissza