Az iPhone X november 3. péntektől elérhető a Magyar Telekom kínálatában

Kütyü Magazin - 2017. október 27.

A Magyar Telekom ma bejelentette, hogy elérhetővé teszi az iPhone X készüléket, a jövő okostelefonját, mely forradalmian új designnal és lélegzetelállító all-screen kijelzővel érkezik. Az iPhone X készülékek október 27. péntektől előrendelhetők, illetve november 3. péntektől megvásárolhatók a www.telekom.hu weboldalon.

A Magyar Telekom az Apple legújabb termékeit kínálja, ideértve az új generációs iPhone 8 és iPhone 8 Plus készülékeket, az Apple Watch Series 3 (GPS) és november 3. péntektől az Apple TV 4K készüléket. Az árakkal kapcsolatos további információkért, kérjük látogass el a www.telekom.hu weboldalra.

Az iPhone X fantasztikus, csupa üveg és rozsdamentes acél dizájnnal, káprázatos 5.8-inches Super Retina kijelzővel, a gépi tanulást lehetővé tevő neurális motorral ellátott A11 Bionic chip-el, kiterjesztett valóság funkcióval, magával ragadó 3D játék élménnyel, vezeték nélküli töltővel és Face ID képességgel érkezik, mely utóbbi segítségével biztonságosan és innovatív módon történik a készülék kijelzőjének feloldása, a készülékbe való bejelentkezés és a fizetés funkció használata. A Face ID képességgel ellátott TrueDepth kamera lehetővé teszi az előlapi kamera Portrait módban és Portrait Lighting megvilágítással történő használatát, mellyel gyönyörű szelfiket készíthetsz a mélységélesség funkció alkalmazásával. Az Animoji-képes kamera egyidejűleg több mint 50 különböző arcizom mozgását elemzi és ezzel teljesen új, szórakoztató módon kelti életre az emojikat. Az újratervezett kamera kettős optikai képstabilizátort, új színszűrőt, mélyebb pixeleket és az Apple által tervezett és továbbfejlesztett képjel processzort is tartalmaz. A készülék Portrait Lighting megvilágításban is működő Portait módjával fantasztikus képeket és filmeket lehet készíteni. A két, szemet gyönyörködtető ezüst és kozmosz szürke színű csupa üveg elő,- és hátlap anyaga az eddigi legstrapabíróbb védelmet biztosítja az okostelefon számára.

Az árakkal és adatcsomagokkal kapcsolatos további információkért látogass el a www.telekom.hu weboldalra.

Az iPhone termékekkel kapcsolatos további információkért látogass el az www.telekom.hu. weboldalra.

Vissza