Tévézz bárhol, akár az EU-ban is!

Kütyü Magazin - 2018. április 2.

Április 1-től a UPC ügyfelek a Horizon Go szolgáltatás segítségével díjmentesen vihetik magukkal a kedvenc tévéadásukat, sorozataikat, zenei és sportközvetítéseiket már az Európai Unión belüli utazásaikra is.

Így a UPC ügyfelek okos-eszközeiken az EU összes tagországában ott tévézhetnek  és férhetnek hozzá kedvenc MyPrime és TV-tár tartalmaikhoz, ahol csak szeretnének, nyaralás, vagy utazás miatt sem késnek le róluk. Csak internetkapcsolat és My UPC Profil regisztráció szükséges hozzá! 

A UPC Videótárban egyébként mozifilmek, tévéműsorok, sorozatok és koncertek színes választéka között böngészhetnek ingyenesen. A műsorok emellett megállíthatók és visszatekerhetők, így biztos, hogy most már egyetlen pillanatról sem maradnak le külföldön sem.

A Horizon Go EU-ban való elérését az Európai Tanács és az Európai Parlament által tavaly elfogadott, az online tartalomszolgáltatásoknak határokon átnyúló hordozhatóságáról szóló rendelete teszi lehetővé. 2018. április 1-től ugyanis az Európai Unió tagállamain belül a fogyasztók ugyanolyan módon férhetnek hozzá online tartalmaikhoz, ahogyan az a lakóhelyük szerinti módon biztosított.

Ez alapján a UPC Horizon Go szolgáltatása elérhető lesz az ügyfeleknek az Európai Unió minden tagállamában, lakóhelyükön kívüli ideiglenes (nyaralás, vagy munka) tartózkodás esetén, az itthoni csomagjuknak megfelelő módon. A módosításról az ügyfelek a Horizon Go weboldalon és az applikáción keresztül is tájékoztatást kapnak, illetve április 1-jével frissülnek a Horizon Go Felhasználási Feltételei is a UPC honlapján.

Vissza