Játszva tanítja a legkisebbeket a Telekom és a Nick Jr.

Kütyü Magazin - 2018. június 7.

Gyerekeknek szóló, tanulságos meséket bemutató csatornával egyszerre szórakoztatja és fejleszti a legkisebb gyerekeket júniusban a Telekom. 2018. június 1.-én déltől, 2018. július 2.-a déli tizenkét óráig a szokásos 7-es csatornán a Nick Jr. csatorna szabadon elérhető minden lakossági Telekom TV előfizető számára.*

A Nick Jr. az óvodás gyerekeket készíti fel a kisiskolás életre játékos, kreatív és inspiráló tartalmakkal. A csatorna a szülőket is megnyugtatja: gondosan válogatott, félelemkeltéstől mentes és szórakoztatóan oktató műsorait minden kisgyermek zavartalanul és örömmel nézheti.

Rajzfilmsorozat, amely élvezetesen tanítja a fizikai és a matek alaptörvényeit? Alapvető technikai megoldásokat mutat be a Nick Jr. egyik legnépszerűbb szériája, a nemrég debültált Láng és szuperverdák. De az iskolára készít fel a Shimmer és Shine is: a dzsinn testvérek kalandjait feldolgozó animációs sorozatban egy "szellemes" ikerpár és emberi barátjuk, Leah vadóc kalandjain keresztül mutatja meg, hogy a hibáinkból tanulni lehet s nem kell az első akadálynál visszafordulni.

A Nick Jr a legkisebbeket egyszerre szórakoztatja és fejleszti, hiszen deklarált célja, hogy az iskolához hasznos információkkal, tudással vértezze fel a kicsiket, mindezt játékos, könnyen tanulható formában. A csatornán egész nap bármikor elérhetőek az olyan közkedvelt tartalmak, mint például a hétköznapok esetleges veszélyeire felkészítő Mancs Őrjárat, a számok világába betekintést nyújtó Bubi guppik, az angol nyelv rejtelmeibe is bevezető Dóra és barátai.

Az egy hónapig kódolatlan Nick Jr. egyik sztár-sorozata pedig az ICi-Pici Cicák orosz rajzfilmsorozat. A Hókusz-pókusz Miki troll és kis sárkánya, Norville kalandjairól szól. A főhős, Miki varázspálcájával képes életre kelteni a szavakat, hogy aztán minden újabb történetben más és más varázsszavakkal formálja a világot maga körül.

A Telekom gondol a júniusban kezdődő szünidőre és arra is, hogy sok szülő többet lesz úton a kicsikkel, mint évközben. A Nick Jr. ezért a TV GO okostelefonos platformon keresztül is elérhető, köszönhetően a Telekom szupergyors 4G hálózatának.

___________ 

* Ez alól kivételt képeznek a közszolgálati és a koktél csomagok előfizetői és az üzleti ügyfelek.

Vissza