Interaktív foci vb-s megoldások az Antenna Hungária kínálatában

Kütyü Magazin - 2018. június 25.

A korábbi nagy futball világeseményekhez hasonlóan a mostani futball világbajnokság idejére is extra tartalmakkal egészült ki az Antenna Hungária HbbTV szolgáltatása, a weben és applikációból elérhető mindiGO Sport pedig egy exkluzív, 24 órás csatornával bővült.

Az Antenna Hungária 2013-ban indította el HbbTV szolgáltatását MinDig TV Plusz néven, amely a MinDig TV Plusz Infocsatornáról és az MTVA csatornákról indítható el a távirányító piros gombjának megnyomásával. A már megszokott tartalmakon kívül, az M4 Sport csatornán a foci vb alatt a rajongóknak lehetőségük lesz például a tabella vagy a következő mérkőzésidőpontok megtekintésére. A mérkőzések közvetítései alatt az élő statisztika a zöld gomb megnyomásával hívható elő. A meccsek kezdetekor emlékeztető üzenetek is megjelennek, a nézők pedig a sárga gomb segítségével átnavigálhatnak arra a csatornára, amely közvetíti azt. A szolgáltatás használatához szükséges, hogy a néző a MinDig TV-t használja és az internetre csatlakoztatott HbbTV képes készülékkel rendelkezzen. 

Az Antenna Hungária weben és letölthető applikációként is elérhető mindiGO Sport szolgáltatása 2017 szeptemberében indult el, 12 tematikus sportcsatornával, élő sport közvetítésekkel, visszanézhető tartalmakkal és számos új, innovatív funkcióval. A mindiGO Sport egy 24 órás exkluzív csatornát indított a foci-vb idejére, amelyen folyamatosan frissülő hírekkel, képi anyagokkal, sajtótájékoztatókkal, csapatspecifikus videókkal és tartalmakkal találkozhatnak a meccsek iránt érdeklődők. Szakértő kommentátorok segítségével háttérinformációkat és statisztikákat nyújtunk („second screen”), de lehetőség van kommentálásra is. A meccsek szüneteiben pedig a szolgáltatás felhasználói a VIASAT 6 csatornán is futó Büntető című műsort tekinthetik meg élőben – majd az adások után visszanézhető módon –, ahol sportos lányokból álló 5 fős csapatok a vb-n szereplő nemzetek színeiben büntetőrúgásokkal mérik össze tudásukat. A foci vb idejére a szolgáltatás „mindigfoci” néven egy nyereményjátékkal is jelentkezik, amelyikben a tippelők értékes nyereményekben részesülhetnek, a főnyeremény pedig egy európai álomutazás. 

A mindiGO Sport elérhetőségei:

IOS: https://itunes.apple.com/us/app/mindigo-sport/id1284767131

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.mindigo.sport

A nyereményjáték elérése: www.mindigfoci.hu

A mindiGO Sport szolgáltatás weboldala: https://sport.mindigo.hu

A Büntető című műsor elérése: https://sport.mindigo.hu/ajanlo/bunteto

Vissza