Az Oneo forradalmasítja a webfejlesztést

Kütyü Magazin - 2018. november 3.

Bétatesztelési fázisba ért az Oneo magyar startup által kifejlesztett Oneo Shift korszakalkotó webfejlesztési megoldás, amely statikus weboldalakat alakít át pillanatok alatt pár kattintással könnyedén szerkeszthető felületekké. 

Az Oneo a fejlesztésre inkubációs befektetést kapott a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől. Az Oneo Shift mesterséges intelligencia segítségével épít tartalomkezelő rendszert a statikus oldalak mögé, ami által utóbbiak könnyedén szerkeszthetővé válnak. A megoldás főként a frontend fejlesztők életét könnyítheti meg, hiszen az ONEO Shift használatával önállóan is építhetnek teljes értékű szerkeszthető honlapokat, így szélesebb körű szolgáltatást nyújthatnak a végfelhasználói piacon.

„Az Oneo célja, hogy új kompetenciákkal ruházza fel a frontend fejlesztőket - ideértve az érdeklődőket és a hobbi fejlesztőket is - és így gazdagítsa az értékteremtő képességüket. Az Oneo Shift segítségével a frontend fejlesztők önállóvá válhatnak: nem szükséges további partnereket bevonniuk a weboldalkészítés folyamatába. Mindez ráadásul a weboldal-tulajdonosok számára is előnyös, hiszen költséghatékonyabban és gyorsabban juthatnak egyszerűen és kényelmesen használható webfelülethez, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük a honlapjuk kialakításával és használatával kapcsolatban” – mondta dr. Horváth-Tóth Hajnalka, az Oneo alapító CEO-ja.

Az ONEO Shift megoldásának alapját jelentő mesterséges intelligencia még „betanítás” alatt áll, illetve a célközönség visszajelzései alapján kívánják véglegesíteni a megoldás kezelőfelületét és funkcióit is. „Ezért bétatesztelési kampányt indítottunk a hazai frontend fejlesztők körében, hogy olyan korszakalkotó eszközt nyújtsunk számukra, amilyenre valóban szükségük van. Elsősorban az újdonságokra nyitott, early adopterek jelentkezését várjuk, akiket arra kérünk, hogy egy próbafeladatot teljesítsenek az Oneo Shift segítségével” – mondta dr. Horváth-Tóth Hajnalka. Elmondta: az első 20 pályaművet értékes ajándékcsomaggal honorálják, illetve a jelentkezők lehetőséget kapnak arra is, hogy az elsők között használhassák majd a kész Oneo Shift terméket. A tesztelők véleményére a további fázisokban is számítanak majd. A bétatesztelésre az Oneo honlapján lehet jelentkezni: https://oneosystem.com/ 

Vissza