Elfelejtette, hogyan kell használni a tollat? – Az SAP Inscribe-bal újra a kedvence lesz

Kütyü Magazin - 2018. november 12.

Új szintre emeli az ember–számítógép kommunikációt az SAP megoldása. A mesterséges intelligenciával működő Inscribe lehetővé teszi, hogy a vállalati felhasználók minden eddiginél egyszerűbben juthassanak hozzá a kívánt információkhoz, és hogy a kapott adatokat – a felmerülő igények alapján – gyorsan és hatékonyan tudják módosítani és újrastruktúrálni.

Mindehhez csupán egy táblagép kijelzőjére kell érintőtollal felírni, hogy milyen adatokra, milyen csoportosításban van szükség, és a megoldás azonnal „kihúzza”, megjeleníti azokat a vállalati háttérrendszerből. Az Inscribe ugyanakkor nemcsak az írásos üzeneteket képes értelmezni: egyszerű bekarikázással lehet jelölni a felhasználó számára releváns részeket, amelyekkel további műveletek -például lefúrás- végezhetők. Ha pedig esetleg túl sok oszlop jelenik meg egy táblázatban, akkor könnyedén, satírozással eltüntethető az, de hasonlóan egyszerű módon új adatsort is hozzáadható a megtekinteni kívánt információkhoz.

A megoldás, amely mögött a legmodernebb, felhőalapú, adatelemző, mesterséges intelligencia-eszközök állnak, hatékonyabbá teszi az adatokkal, a vállalatirányítási rendszerrel történő munkát. 

Az SAP Inscribe jó példa arra, miként támogatja Európa legnagyobb szoftvervállalata a munkatársak innovációit: az alapötlet ugyanis a társaság egyik alkalmazottjától származik. Az SAP Inscribe-ot a közelmúltban mutatták be a nagyközönségnek, jelenleg a rendszer béta-tesztelése zajlik. A megoldás várhatóan jövőre válik elérhetővé a piacon.

Az alkalmazást bemutató videó:

A mesterséges intelligenciára támaszkodó SAP Inscribe a hagyományos jegyzetelés egyszerűségét ötvözi a legújabb elemző rendszerek kínálta üzleti lehetőségekkel. 

Vissza